Hovudside

Hvordan Wire en Pool lys med GFCI

by Walther

Hvordan Wire en Pool lys med GFCI

Strøm og vann ikke spiller godt sammen, og når de er i umiddelbar nærhet er det alltid fare. National Electric Code krever noen lys rundt et basseng installeres minst fem meter fra bassengkanten, og at de er på en bakkefeilbryter (GFCI) utløp for å beskytte mot støt. Hard-kabling en pool lys unngår å ha en plugg som kan bli trukket ved et uhell.

Bruksanvisning


•  Slå av all strøm til området ved hovedbryter panel boks.

•  Trekk tilstrekkelig ledningene fra lampen og den varme siden av kretsen boksen for å jobbe med. For erfarne avbitertang, kan dette være så lite som fire inches, men for andre seks inches er lettere å jobbe med.

•  Eksponer omtrent en halv tomme av kobbertråd fra alle ledninger ved å strippe bort gummiisolasjon med en kniv. Du bør ha en svart ledning, hvit ledning og grønn eller kobber-bare ledningen fra lampen side, buntet sammen i en pakke. Fjern omtrent en tomme av gummi bunting ledningene sammen før du fjerner isolasjon fra de enkelte ledninger. Den varme siden har også en egen sort ledning, hvit ledning og grønn eller bare kobber-wire.

•  Skru eller løsne GFCI enhet å utsette innsiden.

•  Skyv hver ledning inn i sporet for det og låse det ned ved å skru på festeskruen ved siden av sporet. Den ene siden av enheten vil bli merket med "hot" eller "linje." Den svarte varm ledningen går i messing sporet, går den hvite ledningen inn i sølv sporet og den grønne / kobbertråd går inn i det grønne sporet. Napp hver ledning etter at den er skrudd ned for å sikre at det er godt festet.

•  Sjekk for å være sikker på at ingen del av kobbertråder fra noen av ledningene er synlige etter installasjon. Hvis du ser noen kobber - bortsett fra den grønne ledningen, som kan bare være kobber - trekk at ledningen ut igjen etter å skru tilkoblingen og forkorte ledningen akkurat nok slik at når du setter den tilbake, i kobber ikke er sett.

•  Fest de tre ledningene til lampen inn i tilsvarende spor på den andre siden av enheten på samme måte som du festet de andre.

•  Slå på strømmen igjen på hovedsikringsskapet og teste GFCI krets ved å trykke på reset-knappen flere ganger. Enheten skal sykle frem og tilbake mellom på og av med hvert trykk, med et blinkende lys signaliserer off status. Slå av strømmen igjen når du bestemmer det fungerer riktig.

•  Tuck overflødig ledning inn i kretsen boksen og skru GFCI enheten på plass. Skru eller klipp dekselet på boksen. Slå på strømmen igjen på hovedsikringsskapet.

Tips og advarsler


  • Hvis du ikke er trygg på dine ledninger evner, har noen over som er godt bevandret i elektriske ledninger for å gi deg en hånd.