Hovudside

Hvordan du rengjør en gammel veggfeste Gas Heater

by Walther

Gamle panelovner er lik varmeovner, men er installert permanent i en vegg og er ofte gassdrevne. Veggmontert gassvarmere trenger rengjøring akkurat som alle andre husholdningsapparater å operere trygt og effektivt. En grundig rengjøring er spesielt viktig hvis det har vært en lang tid siden du brukte den gamle veggovn; en tykk akkumulering av støv er sannsynligvis til stede på de indre spoler.

Bruksanvisning


•  Slå av veggovn. Vent minst en time før hele varmeapparatet er avkjølt til romtemperatur.

•  Finn hovedbryterpanelet for hjemmet der sikringene er plassert. Slå av bryteren bryter for veggovn så ingen strøm. Lokal gassen stengeventil, som vanligvis er bak veggen i et panel eller under huset. Vri knotten eller spaken for å stenge av gassen.

•  Fjern den ytre grillen eller rist på veggmontert ovn, i henhold til produsentens instruksjoner. Du må vanligvis fjerne fire eller flere skruer fra kantene av grillen med en skrutrekker. Hvis det er nødvendig, drar skruen av varmen kontroll velgeren av før du fjerner grillen.

•  Ta grillen til en vask. Fukt en svamp med varmt vann og tørk hele forsiden og baksiden av grillen for å fjerne alt støv fra den. Tørk grillen godt med en lofri klut for å fjerne alle vanndråper.

•  Gå tilbake til veggovn og plugg i en støvsuger. Sett inn en børste på enden av vakuumslangen og skru vakuumet på. Forsiktig vakuum alle innvendige partier av veggen varmeapparat for å fjerne støvet.

•  Plasser grillen på plass igjen og sett inn skruene med en skrutrekker. Snu elektrisitet og gass tilbake på for veggovn.