Hovudside

Hvordan erstatte en Pool klorerings

by Walther

Hvordan erstatte en Pool klorerings

Klor rensemiddel spiller en viktig rolle i svømmebassenget renslighet. Sanitizers som klor stadig eliminere små bakterier og andre skadelige partikler inne i en pool vann. Klor finnes i mange søknadsskjemaer, inkludert tabletter, granulat og væsker. Chlorinators automatisk behandle vannet i et basseng med klortabletter, eliminerer behovet for konstant manuell påføring av klor. Erstatter en eksisterende chlorinator krever noen VVS trinn samt en skikkelig grunning.

Bruksanvisning


•  Steng av pumpen flytte vann til klorerings. Skru fagforeningene installert på basseng avløp koblet til utvalget klorerings. Hvis ingen fagforeninger er installert på rørleggerarbeid fører til klorerings, kutt avløp med en PVC baufil.

•  Trekk bassenget chlorinator bort fra PVC avløp. Skyv en erstatning basseng chlorinator på VVS. Skru fagforeningene tilbake på tett eller lime PVC avløp til klorerings med PVC lim og primer. Hvis du bruker lim og primer, la VVS tørke i minst en hel dag før du slår på ordning.

•  Skru av lokket på erstatning pool chlorinator. Fylle det indre sylinder av klorerings med klor tabletter. Skru lokket på basseng chlorinator løst.

•  Slå på pumpen flytte vann til klorerings. Når bassengvannet fyller det indre av klorerings og begynner å kjøre ut av toppen av klorerings, skru lokket godt på. Slik at det indre av klorerings å fylles med vann på denne måte eliminerer risikoen for at luft blir innesperret i kloreringsapparatet, og å skape en damplås.

Tips og advarsler


  • Rengjør innsiden av klorerings månedlig for å unngå problemer forårsaket av klor rester buildup i sylinderen.