Hovudside

Hvordan vet Hvilke Poppies Are Papaver somniferum

by Walther

Papver somniferum, ofte referert til som opiumsvalmuen, er bare ett av mange valmue varianter. Denne spesielle utvalg har fått beryktet på grunn av sin kjemiske sammensetning, som består av morfin og kodein. Frøene av opiumsvalmuen blir også ofte brukt i matlaging og baking, kanskje den mest populære bruken være en bagel topping. Ved første øyekast kan Papver somniferum se ut som en hvilken som helst annen valmue, men det har sine unike egenskaper. En sjekkliste kan hjelpe deg med å avgjøre hvorvidt du har den beryktede opiumsvalmuen på hendene.

Bruksanvisning


•  Mål høyden av planten fra basen til sitt høyeste punkt. Papaver somniferum er vanligvis mellom 3 og 5 meter høy når moden, som er mye høyere enn andre valmue varianter.

•  Undersøk pedaler i blomst. Papaver somniferum har 7:56 pedaler med de vanligste fargene er hvit, rosa, rød og lilla. Hvis blomst har mer enn seks pedaler, så er det nesten helt sikkert Papaver somniferum.

•  Undersøk midten av blomst. Papaver somniferum har åtte til tolv lange arr, som er mer enn mange andre valmue varianter.

•  Undersøk bladene på stilken. Papaver somniferum vanligvis har flere oppreist blader med taggete kanter som låsen på basen.

•  Undersøk frø pod. Papaver somniferum frøkapslene er sfærisk med en flat topp. De vanligvis varierer i størrelse mellom 1 og 1 1/2 tomme, noe som er større enn de fleste andre arter.

•  Break frøet pod åpen når blomst dør slik at du kan inspisere frøene. Frøene bør være liten, fet og har en grå, svart eller blå farge hvis de tilhører en Papaver somniferum. Hvis de er blå, da anlegget er nesten helt sikkert en Papaver somniferum.