Hovudside

Hva Blomster Go God med kunstige grener?

by Walther

Enten du lager en brudebukett eller en midt ordning for en rustikk piknik fest, kan kunstige greiner legge en organisk og unikt utseende da sammen med blomster. Avhengig av formalitet av hendelsen eller setting der du har tenkt å bruke floral arrangement, er det mange forskjellige blomster som går godt med kunstige grener.

Solsikker


For en rustikk, jordnær utseende, solsikker er en blomst idé å vurdere å kombinere med kunstige grener. Solsikker er i sesong i løpet av sommeren og deres lyse farger gir dem et muntert blikk. For en uformell floral arrangement, plasserer solsikker og kunstige grener i et stort norgesglass i stedet for en tradisjonell vase.

Cherry Blossoms


Blomstrende kirsebærtrær er svært velduftende og kan være hvit eller rosa i fargen. Disse blomstene vokser på trær og er festet til kvister på greiner. Du kan velge å forlate blomstrer på grenene når du plasserer dem i ordningen med de kunstige grener, eller du kan fjerne blomstene fra grenen og skape kunstig stammer for knoppene hjelp floral wire. Denne kombinasjonen er semiformal og er egnet for visning i hjemmet eller på en uformell eller semiformal komme sammen.

Roser


Roser er generelt ansett som en formell blomst, som vanligvis brukes i buketter og ordninger for bryllup. Disse elegante blomster kan gis et mer rustikt utseende ved sammenkobling dem i en formell vase med kunstige grener. Dype røde roser vil se best med mørke kunstige grener, mens gule eller hvite roser vil se best med lysere kunstig tre.