Hovudside

Floral Design Training

by Walther

Floral Design Training

Blomsterdesign er et yrke som involverer et bredt spekter av ferdigheter og talenter. Traineer studere til å finpusse kunstneriske sensibilities, finesse folk ferdigheter, og tilegne seg grundig kjennskap til blomst historie og symbolikk. I tillegg vil flower design nybegynnere lære å sjonglere typiske oppgaver i den profesjonelle verden, som for eksempel å bistå kunder, dekorere små partier eller store gallaer, og kanalisering kreativitet til å lage one-of-a-kind ordninger for å etablere omdømme og et klientell base .

Betraktninger


Aspiring floral designere bør, før offisiell trening begynner, allerede har en lidenskap for blomster. Å ha eller dyrke en kunstnerisk hobby (for eksempel hagearbeid, interiør, maleri eller en myriade av andre alternativer) er også et pluss før offisiell trening begynner. De innpode håper floral designere med en følelse av farge koordinering og andel. I tillegg bør traineer være elskverdig, nyte samspill med mennesker, og være i stand til å forbli rolig i stressende situasjoner.

Funksjoner


Selv om skolene varierer på bestemte klasse titler, de alle lære elevene floral designelementer som balanse, andel, aksenter og harmoni. Balanse refererer til symmetrien av en anordning. Floral designere må være i stand til å skape kunstneriske, asymmetriske ordninger eller tradisjonelle, uniform buketter. Andelen er en leksjon i det enkle versus den fantasifulle, som noen kunder foretrekker kanskje en enkelt blomst for å skape en Zen-aktig ro mens andre foretrekker en flamboyant visning av blomster. Aksenter refererer til de ikke-floral innslag som spenner fra bjeller eller fløyel bånd på julen blomster til bittesmå plast gresskar på Halloween buketter. Harmony er den generelle, enhetlig utseende av ordningen.

Betydning


Fargen er den mest bemerkelsesverdige ting om blomster, noe som gjør det viktig for floral designere å forstå fargehjulet. En fargehjulet er en konseptuell hjul som organiserer farger basert på fargetoner, som illustrerer forholdet mellom primærfargene (rød, gul og blå), sekundære farger (grønn, oransje og lilla) og tertiær farger (gul-oransje, rød-oransje, rød -Purple, blå-lilla, blå-grønn og gul-grønn). Fargehjulet er plattformen for floral designere til å ordne harmoniske buketter eller en sjokkerende broket blanding, avhengig av kundens preferanser.

Historie


Forståelse blomst symbolikk er viktig i floral utdanning. Helt siden Victorians yret blomster med symbolsk betydning, kunder i dag forventer blomsterbutikker å være godt bevandret i floral metafor og mening. Mens det er allment kjent at røde roser er symboler på kjærlighet, er en floral designer forventes å vite at lavendel roser symboliserer fortryllelse og oransje roser betegne fascinasjon. Likeledes bør floral designere lære hvilke blomster er utpekt for jubileer og måneder.

Ansvarsområder


I løpet av å lære historien og kunsten floral arrangement, omfatter design trening å lære grunnleggende forretnings ansvar. Slike oppgaver omfatter hvordan å stille spørsmål om klientens personlighet eller om temaet for arrangementet, for å gi de beste rådene. I tillegg skal studentene lære også markedsføring teknikker, detaljhandel grunnleggende og hvordan du kan holde deg på toppen av trender.

Velge en skole


Før du velger en skole, snart-å-være floral designere bør sørge for at skolen er lisensiert under statlig kommisjon og at institusjonen er akkreditert med American Institute of Blomster Designers. Det er også lurt å undersøke læreren og se om hun har vunnet priser i floral konkurranser.