Hovudside

Den beste måten å holde Cut Flowers Fresh for lengst

by Walther

Den beste måten å holde Cut Flowers Fresh for lengst

En bukett med friske blomster kan lyse opp nesten alle rom i hjemmet ditt, om du kjøpte den fra en blomsterhandler eller vokste blomster i hagen din. Dessverre, mange blomster wilt etter bare en dag eller to i hjemmet på grunn av behandlingen de får etter å ha blitt brakt inne. Det finnes metoder for å holde blomster frisk i mange dager som tar svært lite ekstra innsats. Ta et tips fra ekspertene og behandle dine avskårne blomster med omhu. Du vil nyte sin skjønnhet for en mye lengre tid, uansett hva slags blomster du har.

Bruksanvisning


•  Velg svært unge blomster å sikre lang levetid etter klipping. Plukke blomster når de er fortsatt i sin knopp scenen eller kort tid etter at de har åpnet. Dette vil tillate mer av blomstenes naturlige liv å bli brukt i vasen etter at de er kuttet.

•  Kutt blomsterstengler i en vinkel. Hvis du plukke blomster fra egen hage, kutte stilkene så lenge du kan. Recut både kjøpt og dyrket blomster umiddelbart før du setter dem i en vase. Skjær stilkene på skrå med en skarp kniv, og deretter plassere dem i vannet.

•  Fjern eventuelle blader som kan være under vannlinjen. Bladene kan råtne raskt i vannet, noe som gir seg kjemikalier som vil bli sugd inn i blomsten, forårsaker det å wilt raskere. La noen torner på rose stammer imidlertid som å fjerne dem vil føre til at blomsten å visne fortere.

•  Bland sammen 1 liter vann, 1 ss sukker, 2 ss sitronsaft og 1/2 teskje blekemiddel. Rør denne blandingen grundig. Bruk denne væsken i vase i stedet for vanlig vann for å bidra til å forlenge levetiden på blomster.

•  skjæres endene av stilkene etter to dager for å gi en frisk overflate i vannet. Dette vil bidra til stammen for å absorbere mer vann og kjemikalier og bære dem opp til blomst, holde den frisk lenger.

•  hver to eller tre dager Hell ut vannet blandingen og erstatte den med en ny ladning. Dette vil eliminere eventuelle bakterier som kan være økende i vannet og som kan wilt dine blomster.