Hovudside

Hvordan får jeg kvitt termitter i en husvegg?

by Walther

Hvordan får jeg kvitt termitter i en husvegg?

Hvis du tror du har termitter som bor i veggene i hjemmet ditt, det finnes måter du kan prøve å bli kvitt dem på egen hånd før du ringer en exterminator. Suksess vil i stor grad avhenge av størrelsen på infisering. Den underjordiske termitt er den vanligste termitt. De vil bygge tunneler gjennom jordsmonnet til ditt hjem og spise tre av strukturen for mat.

Bruksanvisning


•  Bestem hva slags termitt du har. Subterranean er den vanligste. En avslørende tegn på disse termitter er slambaserte tunneler de vil bygge gjennom jordsmonnet fører mot huset ditt. Drywood termitter er den nest mest vanlige typen av termitt. De vil etterlate små hauger av tre støv og avføring nær bunnen av hjemmet ditt vegger.

•  Kjøp en kommersiell termitt morder fra enten din lokale maskin butikk eller på nettet. Kjøp en flytende plantevernmidler hvis du har underjordiske termitter. "Lokal" er den vanligste gjør-det-selv-termitt plantevernmiddel. Drywood termitter er mye vanskeligere å utrydde på egen hånd; det er generelt anbefalt å ringe en profesjonell.

•  Grav en grunn grøft rundt utsiden av hjemmet ditt ved hjelp av en liten spade. Spray plantevernmiddel i grøften langs hele grunnlaget for ditt hjem. Avhengig av størrelsen på termitt koloni, bør du merke effektene i løpet av få dager. Preparatet vil være aktiv i din jord i opptil et par måneder.

Tips og advarsler


  • Les advarslene på baksiden av plantevernmidler og følg produsentens anvisninger. Hvis du ikke legger merke til en nedgang i termitt aktivitet innen en uke etter søknad, kan du ringe en profesjonell exterminator.