Typer Store Bonsai Trees


En bonsai plante dyrkes i en container, utvikle et rotsystem, stamme og greiner som er preparert og stylet regelmessig for optimal helse. Vedlikeholdskravene bonsaitrær varierer avhengig av arten. Store bonsaitrær utvikle seg over tid gjennom forsiktig menneskelig dyrking og kan blomstre og leve i århundrer.

Historie


Dyrking av bonsaitrær dateres til de gamle egypterne som gjorde eksperimenter med hydroponic voksende planter i containere. Kineserne vedtok denne formen for landskapsarkitektur under navnet "punsei", som senere ble omfavnet som en hage tradisjon i japansk kultur og laget, "bonsai." Bonsai betydde en sammenheng mellom åndelighet, natur og filosofi i antikken, og vokste til en delikat kunstform av varierende stilarter og tolkninger. Bonsai har siden ekspandert rundt om i verden som en estetisk spennende teknikk blant botaniker og hagearbeid entusiaster.

Betraktninger


Store bonsai planter krever forsiktig dyrking og vedlikehold. Regelmessig beskjæring, styling, fôring, vanning, ledninger og repotting er nødvendig for levebrød av anlegget. Innendørs og utendørs Plasseringen avhenger av type bonsai, mengden sollys som trengs, klimakontroll, og rot og gren treningsmetoder som brukes. Innendørs bonsai trær krever temperaturer på 50 grader eller høyere, og er vanligvis lite vedlikehold planter. Blomstrende bonsaitrær er tropisk og trenger mer lys, men blomstrer året rundt. Løvfellende og eviggrønne bonsaitrær krever utendørs potting og er latent i vintermånedene.

Størrelse


Store bonsai trær kan vokse fra miniatyr størrelser av seks inches opp til tre meter høy når dyrket i en gryte som kan holde nok jord til å dekke arealet av de voksende røtter. Stabillize røttene til en bonsai ved å koble dem på plass før fylling av potten med jord. Dette vil tillate bonsai å vokse til en stor størrelse plante innen fem til ti år. Den vekst og modning av en bonsai er avhengig av løpende vedlikehold, art, alder og generell helse av anlegget.

Spesifikasjoner


De fem store bonsai trunk stiler er: formell oppreist, uformell oppreist, vinkling, kaskade og semi-kaskade. Formell oppreist er mest vanskelig å oppnå fordi den krever symmetrisk vekst av grener og en rett stamme. Uformelle oppreist badebukser bøye til høyre eller venstre. Bagasjerommet på en skrå bonsai treet er vinklet. Cascade stil refererer til måten et bonsai filialer overheng stammen, med en semi-brus bonsai utstilling delvis overheng og står høyere enn et fullt brusende tre.

Typer


Den kinesiske alm bonsai er en løvfellende, blomstrende tre enn kan vokse innendørs eller utendørs i tempererte klima uten harde vintre. Den kinesiske Elm er en sterk plante som kan overleve i skygge eller lys, og nådde en moderat høyde på en fot. i en 13-års periode. Gingko biloba er en utendørs bonsai trær som gir sesong løvverk, og vokser opp til to meter høy innen seks år. Einer er lite vedlikehold bonsai planter, motstandsdyktig mot tøffe forhold, og vokser en fot i 10 år. Tradisjonelle japanske blomstrende arter som kan utvikle seg til store bonsaitrær inkluderer: crape myrt, himmelske bambus, hvit jasmin, kirsebær blomstre, smaragd ficus og brasiliansk taintree.


Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler