Hovudside

Hvordan Mix Epsom Salt to Kill Stumps

by Walther

Hvordan Mix Epsom Salt to Kill Stumps

Hjem og grunneiere står overfor den vanskelige oppgaven med å fjerne en trestubbe følgende kutte ned et tre. Stubbe fjerning kan ofte være den vanskeligste delen av jobben, men bør eieren bruke Epsom rock salt; jobben er gjort enklere. Epsom salter fjerne fuktighet dypt inne i stubben, og dermed drepe stubben ved å tørke den ut, men det er alt for intet mindre du har riktig blanding.

Bruksanvisning


•  Fyll 5-gallon bøtte omtrent halvveis med varmt, men ikke varmt vann. Den anbefalte blandingen er omtrentlig, så legg 15 kopper Epsom salter til bøtte og rør til det er oppløst. Ferdig med å fylle bøtta med vann og legge til 15 kopper Epsom salter for å lage en kraftig løsning.

•  Rør til alle rester av salt har oppløst. Grave bort eventuell jord med en hage murskje for å avdekke så mye av bunnen av stubben som mulig. Du trenger tilgang til stubbe rotsystem for å øke sjansene dine for å drepe stubben og hindre vekst.

•  Bor ett hull i det minste to inches dypt inn i hver av de fire sidene av stubben. Hvis du kan se noen av stump røtter dukke opp fra bakken, bore noen hull i den tykkeste delen av hver rot. Presse spissen av trakten inn i hvert hull man boret og helle en fjerdedel av oppløsningen inn i hvert hull. Bruke mindre av oppløsningen i hvert hull for å spare for eventuelle hull i røttene.

•  Hell blandingen i hullene til du ser løsningen avløp fra hullene. Dette er en god indikator på at du har mettet stubben også. Bruke opp alt av løsningen. En uke senere, fylle hullene igjen med mer løsning.

•  Sjekk stubben hver uke før flere programmer. Etter ca en måned, bør veden tørker ut. Hvis det er tørt, kutt ut stubben; ellers, legger mer løsning og regelmessig sjekke stubbe i løpet av de neste ukene.

Tips og advarsler


  • Jo høyere mengde salt, vil kraftigere effekten være.
  • Unngå å la blandingen smitte over på nærliggende planteliv, som det vil påvirke blomster, gress og planter negativt.