Hovudside

Hvordan å sjekke temperaturen på den kalde luften kommer fra Vents

by Walther

Kontrollere temperaturen på luften som kommer fra oppvarming ventiler kan være avgjørende for om din oppvarming og air condition-systemet fungerer som det skal. Vanligvis bør oppvarmet luft være 30 til 50 grader F varmere enn temperaturen inne i rommet og aircondition luft bør være 15 til 20 grader F kjøligere enn temperaturen inne i rommet. En utilstrekkelig temperatur kan indikere et problem med ovnen eller feil isolasjon av kanaler. For å sjekke temperaturen på den kalde luften kommer fra ventilene, du bare trenger et termometer.

Bruksanvisning


•  Kjøp et termometer med en ekstern sensor sonde som kan settes inn i en varme vent. Disse kan finnes på din lokale maskin butikk eller på nettet.

•  Vri oppvarming eller kjøling systemet på og la den gå i noen minutter for å la temperaturen stabilisere seg inni kanalsystemet.

•  Sett sonden inn i varmen vent. Vent noen minutter før temperaturen blir stabilisert.

•  Les temperaturdisplayet på termometeret. Dette vil være luftutløpstemperaturen fra ventilen.

Tips og advarsler


  • Hvis du får en uønsket temperatur lesing, sjekk for å se at kanaler er isolert mellom ovnen og ventilen. Hvis det ikke er det, isolere det og sjekke temperaturen lesing igjen. Du kan bli overrasket over hvor mye mer effektiv oppvarming og kjøling systemet har blitt.