Hovudside

Hvordan finne en lekkasje i svømmebassenget Liner

by Walther

Svømmebassenger ofte er konstruert med en vinyl liner som et lag på toppen av bassengbunnen som hindrer vann fra å rømme. Disse liners er stadig slitt og stresset av vekten av bassengvannet. Skarpe rusk eller gjenstander på bassengbunnen kan føre til kutt og kutt i duken. Hull i duken kommer vann fra bassenget. Disse lekkasjer varierer i størrelse og hastighet, avhengig av størrelsen på hullet. Det er viktig å finne og fikse lekkasjen raskt før for mye vann rømming.

Bruksanvisning


•  Flytt rundt kanten av bassenget mens han studerte vannlinjen. Se etter luftbobler stiger til overflaten. De indikerer vann rømmer fra liner på den plasseringen. Kjør hånden over eventuelle områder med bobler å føle for hull eller rifter.

•  Flytt rundt kanten av bassenget og studere bassengets sider. Bruk vernebriller og se etter eventuelle mindre farge i bassenget liner langs sidene av bassenget. Hull vanligvis er mørkere enn vanlige liner farger. Berør mistenkelige områder for å se etter hull.

•  Svøm langs bassengbunnen og se etter hull og rifter, iført briller. Den vanligste hull på bassengbunn er formet som en halvmåne. Sjekke eventuelle områder som er mørkere enn den omkringliggende liner eller som har luftbobler manuelt.

Tips og advarsler


  • For vanskelige å flekk lekkasjer nær vannlinjen, bruker konditorfarge for å oppdage hullet.