Hovudside

Hva Er Black Anis Seed?

by Walther

Anis frø er den tørkede frukten av pimpinella anisum anlegget, som også er kjent som anis, søt Alice eller søt spisskummen. Frukt eller frø, kan anvendes som et smaksstoff for matvarer, og den olje som er oppnådd fra frø brukes som en ingrediens i parfymer, medisiner og toalettartikler. Svart anis frø kommer fra anis som vokser vilt i La Sila fjellkjeden ligger i sentrum av Calabria, Italia. Svart anis frø har en veldig intens lakris smak. Dette frøet er vanligvis ikke selges i butikker, men det kan bli funnet på nettet der de selger for rundt $ 65 per oz.

Beskrivelse


Anis er en urt som er relatert til gulrot. Dens Lacy Bladene ligner persille, som det er også knyttet til, og det produserer store, løse klynger av gule blomster. De grønnbrune, ridged frø, som er omtrent 1/6 tommers lang, er buet og smaker som lakris. Anis plantene vokse til å bli ca 2 meter høy. Anis er hjemmehørende i middelhavsområdet, men vokser i Europa, India, Mexico, Nord-Afrika og Russland.

Lignende Planter


Flere anlegg er lett forveksles med anis fordi de også har en lakris smak. Florence fennikel, eller søt anis, er relatert til anis og har en lignende, men mer delikat smak. Florence fennikel brukes som en vegetabilsk, men det kan brukes som en erstatning for anis ved koking. Stjerneanis er ikke relatert til anis, selv om det også, har en lakris-aktig smak. Stjerneanis er en liten eviggrønt tre hører hjemme i Kina som produserer stjerneformet frukt. Anis-isop er et medlem av mynte familien og smaker som en kombinasjon av mynte og anis. Det er ikke et beslektet plante heller.

Kulinariske bruksområder


Anis frø og olje som er hentet fra dem har blitt brukt som mat smaks siden antikken. I dag de er vant til smaken et bredt utvalg av matvarer, inkludert karri, ost, brød, kaker, godteri, supper, kaker og alkoholisk drikke. De er også brukt til smaken likører som anisette og arak. Anis kan også brukes til å forbedre smaken av gulrøtter, karriretter og skandinaviske brød. Den er kjøpt som hele frø eller som en bakke pulver. Knusing hele frø med en morter, like før bruk, slipper den beste smaken.

Medisinsk bruk


Gamle egypterne brukte anis 4000 år siden som et vanndrivende, for å behandle problemer med fordøyelsen og for å lindre tannpine. Gamle grekerne også brukt det som et vanndrivende, som et smertestillende og for å hjelpe pusteproblemer. I dag er olje av anis brukt som et slimløsende i hoste medisiner og for å behandle fordøyelsesproblemer som oppblåsthet. Det er også brukt som en krampeløsende og antiseptisk, og som en behandling for astma og bronkitt. Men mens oljen regnes som trygt å bruke som en smakstilsetning for mat, kan det føre til oppkast, kramper og væske i lungene, ved inntak i store nok mengder. I tillegg kan anis forårsake aborter og store mengder av det bør ikke brukes under graviditet. I tillegg kan det irritere huden og forårsake en allergisk reaksjon.