Hovudside

Carolina Blomstrende trær

by Walther

Carolina Blomstrende trær

North Carolina og South Carolina nyte et varmt klima som gjør ideelle vekstvilkår for blomstrende trær. Noen blomstrende trær etablert i regionen ble introdusert til området, mens andre, som for eksempel blomstring Dogwood, er innfødt.

Blomstring Dogwood


Den blomstrende Dogwood er en skog tre, innfødt til Nord-Carolina. Selv finnes naturlig i staten, er det blomstring Dogwood også plantet som en dekorativ treet i hageanlegg. Treet produserer sine hvite blomster tidlig på våren, og bladene blir røde og oransje i høst.

Japanese Blomstrende Cherry


Den japanske blomstrende kirsebær treet vokser til en høyde på 25 meter, og kalesjen kan spre seg til en bredde på 25 meter. Treet liker å vokse i sin helhet, direkte sollys, i fuktig jord som er godt drenert. Blomstene kan være hvit eller rosa, og vises i tidlig å midspring.

Crabapple


Crabapple trær er kjent for sin rike rosa blomster som blomstrer utover våren. Blomstene vises før bladene, noe som betyr at de ikke er skjult. Fordi de bare vokse til en høyde på 25 meter, er de noen ganger dyrket som pryd street-fôr trær, under verktøyet linjer