Hovudside

Hva gjør en Hibiscus treet ut?

by Walther

Hva gjør en Hibiscus treet ut?

Det finnes dusinvis av arter av hibiskus trær og busker, som deler en felles egenskap av store, fargerike blomster. Noen av de mer kjente hibiscus trær kan være preget av deres høyde, blader og blomsterfarge.

Hibiscus Brackenridgei


Vokser i naturen til høyder på opptil 30 meter, er dette tropiske hibiscus ikke sannsynlig å nå mer enn 15 meter i hagen. Sine blomster, staten blomst Hawaii, er gul med en rødbrun senter og vokse 4-6 inches bred.

Hibiscus Kokio


Kjent som Johanne rosemallow, når dette treet høyder på 10 til 20 fot og har avlange blader dekket med stive, forgrenede hår. Blomstene har oransje eller gule bladene.

Hibiscus Arnottianus


Dette treet er hvite, vindmølle formede blomster gi den vanlige navnet på Hawaiian hvite hibiscus. Den vokser til høyder på 15 til 20 fot og produserer glatte, ovale blader.

Hibiscus Syriacus


Hibiscus syriacus, eller Rose of Sharon, er en hardfør hibiscus tre eller busk som vokser til ca 8 meter i høyde med 3-tommers-lange, tre-flikete blader. The Ohio State University Institutt for hagebruk og Crop Science beskriver sin 4-tommers bred, enkelt- eller dobbelt-blomstring blomstrer som «veldig prangende", og sier at de kan komme i fargene hvit, rød, lilla, lilla, fiolett eller blå, avhengig av sorten.

Hibiscus rosa-sinensis


De store, røde blomster av denne busken eller treet har tjent det vanlige navnet på rød hibiscus. Den vokser til høyder på 15 meter.