Hovudside

Hvordan justere en Dyson vakuum for ulike tepper

by Walther

Tepper kommer i en rekke ulike stiler og hoper høyde. Støvsuging teppet effektivt krever at du matcher med innstillingene på støvsugeren til riktig høyde for teppet. Dyson støvsugere ikke kommer med konkrete høydeinnstillinger. De oppreist rengjøringsmidler har en innstilling for bart gulv og en annen for tepper. De beholder Dyson støvsugere har en innstilling for tepper samt en måte å redusere suge for lengre haug tepper og matter.

Bruksanvisning


•  Finn børste kontroll bryteren på venstre side av Dyson støvsuger er rengjøring hodet.

•  Drei bryteren mot fronten av rengjøringshodet, fra bare gulvet innstilling til teppet innstilling. Bart gulv Innstillingen begrenser børstevalsen mens teppet innstillingen gjør børstevalsen å spinne.

•  Step på høyre side av Dyson rengjøring hodet og dra i spaken bakover. Slå på strømbryteren i front-midt i renere håndtak.

•  Juster suge av Dyson oppreist og canister vakuum ved å trekke sugereguleringsventilen. Ventilen er plassert på betjeningsarmen håndtaket hvor fingrene hviler.

•  Åpne ventilen sakte mens støvsuging før sugenivå gjør det lettere å dytte og dra støvsugeren. Bruke skjønn å avgjøre riktig sugenivå for din teppe hoper høyde.