Hovudside

Hvordan sette en barometrisk Spjeld

by Walther

Hvordan sette en barometrisk Spjeld

Barometer spjeld bidra til en stabil og effektiv varme drivstofforbruket ved å stabilisere trekk i røkkanalen - med andre ord, å regulere strømmen av varm luft i en skorstein, slik at luftstrømmen er verken for stor eller mangler. Som utkast øker, barometrisk dempere automatisk føre til en klaff til å svinge åpen bredere, tegning "romluft" inn i røykgassen og redusere utkast. Således hindrer de problemene med høy utkast for eksempel ujevn brenning og bortkastet brennstoff. Omvendt, som utkast reduseres, lukkes klaffen for å redusere luft, slik at strømmen av varm luft. Riktig justering av barometer dempere er integrert i deres funksjon.

Bruksanvisning


•  Brann enhet ved full hastighet på en typisk kjølig dag.

•  Finn på barometer demper utkastet måler og vekter. Vektene bør justeres i henhold til produsentens spesifikasjoner for å få en standard utkast måleravlesningen når brenneren er i drift ved normale temperaturer.

•  Juster støtdemper vekter før utkastet måleren viser mellom tekniske spesifikasjoner oppgitt av produsenten. Som utkast øker over dette nivået, vil demper dører åpne, bidrar til å holde utkast konstant.