Hovudside

Hvordan måle Støvsuger Suge

by Walther

Hvordan måle Støvsuger Suge

Støvsuger produsenter ofte markedsføre sine støvsugere som å ha "kraftig sug"; imidlertid over tid, blir sugeeffekten tapt for en rekke årsaker. Det er flere måter å måle suge av en støvsuger og gjenvinne sin sug for å fungere skikkelig. Med god rutinemessig vedlikehold, kan du fortsette å rense tepper og harde gulvflater effektivt.

Bruksanvisning


•  Slå av maskinen. Åpne beholderen av vakuum, hvor posen eller støvbeholderen er lagret. Sjekk posen eller støvbeholderen. Erstatte posen eller tømme støvbeholderen. Sett beholderen tilbake på vakuum. Hvis posen eller støvbeholderen er full, vil vakuumet mister sugekraft.

•  Plugg i vakuum og kjøre den over en skitten området av teppet sakte. Hvis jorden ikke blir fjernet med et par strøk av vakuum, blir strømmen av suge tapt i ett av flere områder av vakuum.

•  Løsne enden av slangen fra vakuum. Slå på vakuum og legg enden av slangen mot håndflaten. Slangen vil gripe hånden hvis slangen ikke er blokkert. Hvis slangen er blokkert, vil det ikke ta tak i håndflaten. Skyv forsiktig enden av et kosteskaft ned inne i slangen for å fjerne eventuelle blokkeringer. Fest slangen. Slå på vakuum og forsøke å støvsuge en skitten området. Ta av slangen og legg enden av slangen mot håndflaten. Med blokkeringen fjernet, vil slangen gripe håndflaten. Dersom vakuumsuge er lav, bør undersiden av enheten kontrolleres.

•  Slå av vakuum og koble den fra stikkontakten. Snu vakuum over, utsette børstevalsen ved bunnen av enheten. Bruk en Phillips-skrutrekker for å skru av dekselet på undersiden av enheten. Løft opp børstevalsen for å eksponere sugeområdet fra bunnen av enheten. Beltet er festet til børstevalsen og vil løfte seg sammen med den. Sett skrutrekkeren i suge området der smuss løftes. Fjern eventuelle hindringer i sugeområdet. Skift ut belte og pensel roll. Sett på lokket med skruer og en Phillips-skrutrekker. Sett vakuum i oppreist stilling. Plugg vakuum i og støvsuge et skittent område av et teppe.

Tips og advarsler


  • Utfør vakuum produsentens anbefalte vedlikehold på maskinen for å sikre suge er på sitt høyeste ytelse. Vakumsug blir bedre hvis poser og filtre skiftes ut og renset og hindringer blir forskyves.