Hovudside

Om Vaskekjeller Arrangørene

by Walther

Om Vaskekjeller Arrangørene

Hvitvasking har kommet en lang vei siden dagene dine oldemødre cranked våte klær gjennom sine Wringer skiver og hengt dem til tørk på klessnorer stressede fra trær. Vaskerommet er et av de viktigste områdene, som kvinner, særlig merke til når du kjøper et hjem. Ikke bare bør det gi et område for hvitvasking klær, men det bør også ha nok plass for lagring, samt organisere elementer før og etter vask og tørking.

Snorene eller Klesvask Belter


Snorene eller tørke belter er hendig når tørketrommelen ikke fungerer eller du har for mange klær for en belastning og ønsker å spare strøm. Du kan bruke et tørke belte eller klessnor å henge opp skjorter og andre plagg som du trekker dem ut av tørketrommelen for å hindre rynker. Pass på når du installerer en klessnor eller belte som det er i et område som ikke vil fange fuktighet.

Skap


Foruten lagring vaskemidler, kan skap brukes til å organisere blekemiddel, vaske pulver og andre vaskerom produkter. Kurver for organisering og lagring av både rene og skitne klær kan inkluderes i moderne skap, gjengi et ryddig utseende for et vaskerom. Før du velger skap, måle tøyet området også, som vurdere innredning av vaskerom. Denne måten vil du være i stand til å velge riktig kabinettet, velge fra finér, laminat eller melamin.

Hyller


Hvis du har en voksende familie, hyller og skap gir ekstra lagringsplass og hindre vaskeri fra overfylte. I tillegg til å legge plass, gir wire hyller et sted å brette klesvask og henge klær. Trådkurver er ideelle for sortering undertøy og sokker før du setter dem i skuffer.

Sortering Arrangørene


Tradisjonelt har vaskeri tabeller blitt brukt til klær sortering. I dag er det ulike alternativer, for eksempel bærbare klær butlere, folding vaskeri valets, over-the-dørs arrangører og andre systemer som brukes til sortering.

Rolling Handlekurvene


En rullende cart er en nyttig enhet for transport av brettet tøyet til skuffer og skap. Når det ikke er i bruk for å flytte klær, kan du bruke den til å lagre og organisere vaskeri elementer, for eksempel flekk pinner, lo ark og tøymyknere. Noen rullende vognene har en lengre stang og bar for hengende klær.

Klesvask Vasker & bassengene


Et vaskeri vask og vask kan la deg hånd-vask plagg som ikke kan vaskes i maskiner. Det er nyttig i å vaske hendene og skylle ut elementer som målekopper. Inkluder hyller under vasken og en såpedispenser, øke verdien av ditt vaskerom.

Betraktninger


Hvis du har et lite vaskerom, kan skap ta opp for mye plass. Imidlertid kan du installere skap, plassere forsyninger inkludert vaskemidler, tøymyknere og blekemidler unna disken, slik at du kan arbeide fritt. Overskap er trygge, fordi de holder små barn borte fra vaskerom forsyninger.