Hovudside

Hvordan Påfør en Brown Coat til en betongblokk

by Walther

Betong er holdbare, men ikke alltid estetisk tiltalende. Det pleier å være et lys eller mørk grå farge og maling er nødvendig for effektivt å endre sitt utseende i noen større grad. Brun maling fungerer godt på betong fordi det er mørkere enn den naturlige grå av betongen slik at du normalt ikke trenger en primer før påføring av maling. Påføre en brun strøk med maling til en betongblokk krever grunnleggende materialer, men er ikke altfor komplisert.

Bruksanvisning


•  Spray betongblokk med en hageslange eller vaskemaskinen makt for å fjerne betongstøv, skitt og andre materialer som forstyrrer maling jobb. Jo varmere vannet og jo høyere vanntrykk, mer grundig rengjøring er.

•  Påfør oksygen blekemiddel eller en trinatriumfosfat renere til eventuelle gjenværende flekker på betongblokk når det er helt tørt. Følg alle instruksjonene på emballasjen for best resultat og vernehansker. Skyll blokken med vanlig vann en gang de flekker fjernes slik at rengjøringsmidler ikke forstyrrer malingen.

•  Sett betongblokk på en plast presenning. Bruk en maling sprayer å bruke brun maling til betongblokk. Sjekk malingen emballasje for å kontrollere at det er effektivt på betong, siden betong maling bør ikke felle fuktighet i blokken når den er brukt.

•  Paint en andre strøk med brun maling på blokken når første strøk fullt tørker. To strøk gjøre malingen jobb mer holdbar og tykner belegget så det ser jevnere på blokken.