Hovudside

Hvordan lage en brudebukett med georginer

by Walther

Hvordan lage en brudebukett med georginer

Georginer kommer i en slående utvalg av farger, noe som gjør dem ideelle for buketter for enhver anledning. Når du ønsker å lage brudebuketter av georginer du kan utnytte den naturlige skjønnheten av disse blomstene 'tekstur, farge og aroma. Å vite hvordan å lage Dahlia bryllup buketter gir deg muligheten til å bruke din egen kreativitet til å innlemme disse blomstene i din spesielle dag.

Bruksanvisning


•  Samle 24 georginer sammen jevnt i hånden. Klipp av den nederste centimeter av stilkene å gjøre dem enda. Loop et gummibånd rundt midten av spindelen bunten for å holde blomstene på plass.

Dahlia farger varierer enormt, så velg farger som fremhever din bryllup tema og klær.

•  Velg tre stykker av løvverk til aksenten din dahlia brudebukett. Gylne Pothos vinstokker kombinere godt med georginer, som gjør pigger av eukalyptus. Sett disse brikkene inn i strikk rundt buketten for å ramme de fargede blomster.

•  Klipp en lengde på silkebånd fra en rull i en farge som passer til din bukett og bryllup tema. Bruk en bred sporvidde bånd av en tommers bredde. Gjør lengden mellom 18 og 24 inches lang. Du kan gjøre lengden lenger hvis du vil baugen tentakler å drapere armene når du holder den.

•  Bind båndet til en enkel bue rundt gummi banded del av buketten stengler.

•  Pryd din dahlia brudebukett med aksenter som samsvarer med ditt bryllup. Hvis bryllupet har en glamorøs, prinsesse stil tema, kan du spraye glitter over deler av blomstene for ekstra glitter. Du kan også lim paljetter, en etter en, til kronbladene for en tekstur mønster.