Hovudside

Beskrive hattenål ​​Blomster

by Walther

Hatpins er typer urteaktige blomstrende planter urfolk til subtropiske og tropiske regioner over hele verden. Et medlem av Eriocaulaceae anlegget familien og kategoriseres i to slekter - Eriocaulon og Syngonanthus - Hatpins også gå etter det vanlige navnet pipewort. Hatpins kommer i både årlige og flerårige sorter med over 400 arter alene i slekten Eriocaulon.

Løvverk


Nådde høyder på 8-42 inches tall avhengig av art, Hatpins har en lang tufted grønn stilk som sjelden grener. Denne urten anlegget har en grasslike formasjon med lyse grønne, lineære formede blader aksent av parallelle årer og kraftig spisse ender. Bladene utvikler seg fra en basal rosett ordning som starter ved bunnen av anlegget. Hattenål ​​blad størrelser varierer fra 2 til 26 inches i lengde med en slank, konisk utseende.

Blomster


Kjennetegnes av sine små, uanselige blomster, hattenål ​​arter har svært like blomster med noen små forskjeller. Hatpins blomstre bemerkelsesverdig på høye, rette stilker med en avrundet, småkuleform fra midten av sommeren til høsten. Avhengig av arten, noen blomster har en myk, komprimert hodet mens andre utvikler en fast, hard blomsterhode. Disse delikate blomster kommer i et utvalg av nyanser fra skitten hvit til sølv og grå til grønn. Blomsterbutikker og gartnere bruker hattenål ​​blomster i tørkede blomsteroppsatser.

Sortar


Noen varianter av Eriocaulon slekten omfatter Tenangle Pipewort (Eriocaulon decangulare), som har en vanskelig floral hodet; Flatet Pipewort (Eriocaulon compressum), med en bredere blomst enn mange varianter; Texas Pipewort (Eriocaulon texense), som har gule pollenknapper; og Sevenangle Pipewort (Eriocaulon aquaticum), utmerker seg med sin knopper med grått til svart begerbladene. Arter i slekten Syngonanthus medføre Gul hattenål ​​(Syngonanthus flavidulus) med sine hvite og gule blomster; Mikado (Syngonanthus chrysanthus), med gylne blomsterknopper som blomstrer i hvite eller gule blomster; og Golden Grass (Syngonanthus Nitens), med lyse blader og blomster. Syngonanthus yacuambensis er en truet art av hattenål.

Helse og Habitat


Hatpins er korte stammet marginale planter som foretrekker å vokse på kanten av vannforekomster. Marginale planter trives på skiftende vannstand; Hatpins som intermitterende vann nivåer av to inches eller mindre, ifølge University of Florida. Noen arter som Yellow hattenål ​​vokse hele Sør i våte furu Flatwoods, grøfter og ulike våte områder med sure jordsmonn, som spenner fra Mississippi øst til Florida. Mange hattenål ​​plantene vokser hele Nord-Amerika.