Hovudside

Hvordan Grow Agurker i din grønnsakshage

by Walther

Hvordan Grow Agurker i din grønnsakshage

Agurker er både produktiv og verdifull i hjemmet hager, med frodig, sunn vekst og kontinuerlig avlinger. Disse plantene har raske forfall av 48-65 dager, og så vokse i alle regionens sommersesongen. Agurker er følsomme, skjønt, og krever varme, trygge planting datoer. De trenger også tilstrekkelig sol, plass, ernæring, vann og støtte. Velg en agurk sorten eller to, forberede hagen og plante i riktig sesong for en søt, saftig agurk innhøsting.

Bruksanvisning


•  Plant agurker i utendørs hage i midten av våren, når frost heiser og temperaturen stiger til 65 grader Fahrenheit. Agurker mislykkes i luft eller jord temperaturer under 60 grader C, og dø i jevnt lys frost. Sett plantene ut en uke etter siste frost i ditt område.

•  Sett ut agurken tomten. Gi agurker 10 kvadratmeter med plass for flere beplantning, i områder med fullt solskinn, rask drenering og god luftsirkulasjon. Agurker mislykkes i overfylte beplantning og stillestående vann, og kan ikke blomstre eller bære frukt i skyggen.

•  endre jord til en dybde på 10 til 12 inches. Grave i naturlig jord, og deretter legge 3 til 5 inches av organisk kompost. Denne endringen gir agurker dyp, rik og rask drenering jord for ideell vekst. Bland 5-10-10 granulert gjødsel inn i topp fire inches av jord, i henhold til produsentens retninger, for å gi de nye spirene et løft.

•  Plant agurker på 2 til 3 meter i raden. La 5 meter plass mellom flere rader for turgåing og hageområde. Plant 02:58 ulike agurk sortar for bedre pollinering og variasjon.

•  Sett et espalier bak hver rad med agurker, eller stake hver plante. Bruk myke bånd for å sikre de viktigste agurk vinstokker til espalier som de vokser. Knytte agurkene oppfordrer bedre sol og luft eksponering, og holder vinrankene og frukt bort fra jord-borne sykdommer.

•  Vann agurker med to inches av vann hver uke for å holde dem fuktig. Bruke 2 til 3 inches av organisk mulch i agurk komplott for å holde jorda fuktig og varm. Erstatte mulch som det bryter ned for å opprettholde denne beskyttelsen.

•  Strøm agurkplanter med 10-5-5 granulert gjødsel én uke etter at blomstene vises, og igjen tre uker etter. Følg produsentens anvisninger for anvendelse av gjødsel. Dette fôring oppfordrer frukt produksjon og modning.

•  Harvests agurker tidlig for mørere frukt, eller tillate dem å vokse til modenhet. Skjær agurken stammer en tomme over frukten for å unngå skade. Høste alltid før agurkene blir gule, som gule agurker slår bitter.