Hovudside

Hvordan å dyrke tomater i Pots i Florida

by Walther

Hvordan å dyrke tomater i Pots i Florida

Hvorvidt det er ingen tid til å passe en stor hage, eller plassen er begrenset, vokser tomater i potter er et egnet alternativ. Florida gartnere kan vokse alt fra kirsebær varianter til større beefsteaks innendørs containere. Floridas € ™ s været er varmt og fuktig, noe som kan være problematisk for gartnere statewide som disse forholdene kan oppmuntre sykdommer og skadedyr. Velg varianter hardfør til Florida og motstandsdyktige mot sykdommer som verticillium wilt.

Bruksanvisning


•  Plant tomatplante i en passende størrelse potten med dreneringshull. En anlegget krever en 5-liters beholder for riktig vekst. Tenk at leire potter løs fukt raskere enn plast eller keramikk, når du velger beholderen for plantene dine.

•  Fyll kjelen med en steril, kommersiell potting mix rik på organiske. Ikke grave jord fra hagen din til å bruke i beholderen, som Floridas € ™ s jord er sand, mangler organiske og kan inneholde sykdommer og ugressfrø.

•  Legg en time-release gjødsel til potting mix, etter anvisningen på pakken. Bland gjødselkorn over hele jorda med hånden eller en hånd sparkel. De fleste tid-release merkevarer fortsette å sakte frigjøre næringsstoffer i hele jorda i omtrent to måneder før et ekstra beløp er nødvendig.

•  Grav et hull i midten av potten ca 1 tomme dypere enn tomat transplantâ € ™ s rot ball. Plassere anlegget i hullet og dekke den med potting mix. Trykke lett på jord med hånden din, oppstrammende den rundt transplantasjon.

•  Vann potten etter planting, slik at vannet kan renne fra bunnen. Avhengig av dine lokale Florida værforhold, vann omtrent tre ganger ukentlig, eller når topp en tomme av jord føles tørr. Hold jorden fuktig, men ikke hele tiden mettet.

•  Plasser en tomat bur i løpet av unge, ubestemte varianter, som deres vekst vane er lang og leggy. Caging gir plantene ekstra støtte som frukt utvikle.

•  Beskjær av de første to-tre lavere grener på ubestemte sortar når plantene er minst 1 meter høy. Dette fremmer bushier vekst i stedet for leggy planter. Klipp grenene av med hånd trimmere.

•  Plasser potten i et område av Florida landskapet ligger i sin helhet solen. Alle varianter av tomater gir best resultater med et minimum av seks timer sollys daglig.

•  diagnostisere og behandle pest eller sykdomsproblemer så snart som mulig. Påfør insektmiddel eller soppdrepende produkter sikker for bruk på tomatplanter etter anvisning på pakken.