Hovudside

Hvordan Clean Vinyl Shower Base

by Walther

Bunnen av en vinyl dusj kan bli mørkt og sotete etter en stund fra oppbygging av såpe, sjampo og hardt vann innskudd. Det kan være vanskelig å rengjøre fordi de vinyl dusj base overflate består av tusener av små hull som bidrar til å gjøre overflaten mindre glatt. Smuss og skitt blir fanget i disse lommene og kan bli skjemmende. Bare rengjøring av overflaten av en vinyl dusj base vil ikke gi deg ønsket utseende av en ren, hygienisk dusjkabinett.

Bruksanvisning


Rengjøring en Vinyl Shower Base


•  Fukt vinyl dusj base med varmt vann og la vannet renne. Bruk en myk flytende slipende rengjøringsmiddel som Soft Scrub eller en mild pulver cleanser som Bon Ami eller Bar Keeper Friend. Arbeider i små områder, spre cleanser i dusjen base og la den sitte i ca ett minutt.

•  Bruk en liten svamp med en skureflate, begynne å jobbe renere inn i vinyl basen ved hjelp av små sirkulære bevegelser. Ikke skyll før du flytter til neste avsnitt. Etter at alle seksjoner har blitt skrubbet, skyll dusj base grundig.

•  Undersøk dusj base for å se om et nytt drag med myk slipemidler er nødvendig. Hvis skitt er fortsatt synlig etter den andre rengjøring, prøv å bruke detalj rengjøring svamp magiske Eraser fra Mr. Clean. La vinyl dusj base tørke helt før du bruker magiske Eraser.

•  Bruk saks til å klippe Magic Eraser blokken inn så mange som seks eller åtte mindre biter. Magiske Eraser desintegrerer raskt; ved å kutte den opp i mindre biter, vil det vare lenger og du kan rense mer av vinyl dusj base overflaten ved hjelp av mindre av blokken.

•  Fukt Magic Eraser og begynne å gni den i en sirkulær måte eller en frem og tilbake bevegelse. Etter at alle områdene har blitt skrubbet, skyll dusjen base og la det tørke.

•  Hvis mugg og mugg er også til stede i vinyl dusj base hjørner, bruke en mugg remover som Antibac eller lage din egen renere ved hjelp av en fortynnet løsning av klorin og vann. Legg en fjerdedel kopp blekemiddel til en 40-unse plast sprayflaske fylt tre fjerdedeler full med vann. Spray mugg remover i problemområdene og la det sitte ca fem minutter. Skyll grundig.

Tips og advarsler


  • Hold vinyl dusj ren ved å forsiktig skrubbe med en myk bust skrubb børste en gang i uken.