Hovudside

Hvordan få i en garasje når du har mistet den Garage Door Remote

by Walther

Hvordan få i en garasje når du har mistet den Garage Door Remote

Elektronisk garasjeportåpnere er en nyttig tidsbesparende enhet felles for mange nye boliger. I stedet for å måtte komme seg ut av bilen for å åpne garasje, kan du trykke på en fjernkontroll fra inni bilen til å løfte døren åpen for deg automatisk. Hvis du mister fjernkontrollen til garasjeporten, vil du bare kunne få tilgang til garasjen fra utsiden ved å skrive inn sikkerhetskoden inn i tastaturet. Nesten alt elektronisk garasjeportåpnere har et tastatur, uavhengig av produsent eller modell.

Bruksanvisning


•  Finn din garasjeport tastaturet. Det er vanligvis plassert innen rekkevidde sted rundt kanten av garasjeporten. I noen tilfeller, kan knappene være skjult av et plastdeksel.

•  Flip åpne dekselet, hvis det er nødvendig. Et sett med talltastene vil bli avslørt.

•  Skriv inn din adgangskode med talltastene. Koder er vanligvis fire sifre eller mer i lengde. Noen mekanismer vil åpne umiddelbart etter den riktige koden er tastet inn.

•  Trykk på "OK" eller "Enter" hvis det er nødvendig. Garasjeporten åpnes. Du må bruke tastaturet til å komme inn i garasjen mens fjern mangler.

Tips og advarsler


  • Kontakt forhandleren for å erstatte fjernkontrollen. Mens du venter på en erstatning, ta kontakt med bruksanvisningen for instruksjoner om hvordan du deaktiverer alle fjernkontroller som er koblet til åpneren. Hvis fjernkontrollen har blitt stjålet, kan den brukes til å åpne garasje.