Hovudside

Tips om single kvinner som bor alene

by Walther

En kvinne som bor alene må ta noen ekstra forholdsregler for å ivareta sikkerheten. Enten du bor i en leilighet eller et hus, kan noen enkle endringer i rutine og til hjemmet ditt hjelpe deg til å føle mer komfortabel og øke nivået av sikkerhet.

Holde Strangers Out


Før du flytter inn i ditt nye hjem, er det viktig at enten du eller din nye utleier endre låser. Tidligere beboere kan ha en kopi av de originale nøklene, noe som betyr at en totalt fremmed kunne ha enkel tilgang til ditt hjem. Det er også viktig at du sjekker hvem som er på døren før du svarer det til en ukjent og potensielt farlig person. Hvis du ser noen i uniform, be om hans identifikasjon først, enten det er gjennom vinduet eller gjennom kikkhullet. Også holde alle dørene låst når du er hjemme. Hvis du ønsker å holde et vindu åpent, sørge for at det er ingen måte at en fremmed kunne klatre inn i den.

Gir en god visuell For deg selv


Gir rikelig med lys rundt hver dør til huset ditt. Du vil ikke være i stand til å se hvem som er bak døren når det ringer på døren hvis det er mørkt. I tillegg, når du nærmer deg hjemme, vil du kunne tydelig se at ingen er lurking rundt venter på deg. Mørke døråpninger er mer innbydende for tyver, mens godt opplyste de ikke gir dekselet de trenger for å bryte seg inn.

Gir ingen visuell For Strangers


Å ha din nyanser skiltes kan være en åpen invitasjon til fremmede for å prøve å kikke i, se at du er alene eller prøve å bryte i. Om natten, holde nyanser helt lukket. Hvis du har persienner, alltid lukke dem også.

Holde personlig informasjon Private


Du tror kanskje at informasjonen er privat fordi det er inne postkassen, men hva som er på utsiden kan være like fortelle. Unngå å ha fullt navn på postkassen din. I stedet har bare dine initialer eller etternavnet ditt for å unngå å ha fremmede vet at du er en enkelt kvinne som bor inne i hjemmet.

Opprette et varslingssystem


Det er flere varslingssystemer du kan bruke. Den første er den som vanligvis brukes i hus der en montør kommer og setter det opp for deg. Den andre ville være den trådløse alarm, som du kan bruke hvis du har en leilighet eller hvis du ønsker et billigere alternativ for huset ditt. Den tredje ville være en provisorisk, men muligens mindre effektivt, alarmsystem. Prøv å binde en haug med aluminiumsbokser sammen med en snor og henge den fra hver oppføring dørhåndtak. Når du åpner døren, bør de krasjer sammen høylytt.

Å være klar og forberedt


Når du gjør deg klar til å gå inn i ditt hjem, dobbeltsjekke at ingen er lurking rundt. I tillegg bære nøklene i hånden din, slik at du umiddelbart kan komme inn i ditt hjem og låse det bak deg. Somler tillater noen tid til å snike seg bak deg. Når du drar, bør du også bære nøklene i hånden som en defensiv verktøy å bruke hvis noen griper deg.