Hovudside

NASAs Topp 10 House Plants for å fjerne Indoor Air Pollution

by Walther

NASAs Topp 10 House Plants for å fjerne Indoor Air Pollution

NASA forskere bevise at hverdagslige stueplanter absorbere farlige giftstoffer og arbeide for å rense inneluften. Både gamle og nye strukturer inneholde innendørs luftforurensning i stand til å påvirke vår helse. Noen av bodyâ € ™ s mest vanlige reaksjoner på innendørs toksiner er hodepine, sinus klager, allergier, hoste og tretthet. NASA forskere har klassifisert så mange som 50 stueplanter i stand til å bedre inneklima og for fjerning av benzen, karbonmonoksid og formaldehyd fra luften.

Areca Palm


Dette er en type palme opprinnelig fra Madagaskar. Det har mange kallenavn som Butterfly Palm Golden Cane Palm, Yellow Palm og Madagaskar Palm. Med minimal omsorg, er Areca Palm en rask dyrker og foretrekker et fuktig miljø mye som det finnes i tropene.

Fred Lily


Freds Lily er er en av de mest populære stueplanter som krever lite stell. Selv om fred Lily trives i lite lys og fuktige miljøer, vil det tolerere og imøtekomme en rekke atmosfærer. Det er også populært å vokse fred Lily ved å plassere den i containere glass fylt med vann og beta fisk.

Dverg Date Palm


Dwarf Date Palm er en hardfør palme som gjør det bra i et solrikt, trekkfritt sted, med begrenset vanning. Den foten av treet har skarpe skudd som vil kutte i huden ved kontakt. Mens Dwarf Date Palm er et utmerket luftrenser, er det ikke anbefalt i hjem med små barn eller svært aktive kjæledyr.

Boston Fern


The Boston bregne er en elegant bregne oftest brukt som en hengende kurv. Det er lett å vokse og trives når gitt rikelig med indirekte lys og en lett fuktig jord. Spider midd og mellus er de viktigste skadedyr som kan elimineres ved å spraye den med jevne mellomrom med en organisk såpe spray.

Dracaena


Den Dracaena, eller Janet Craig, ble funnet av NASA Clean Air Study å fjerne formaldehyd. De brede blader av Dracaena samle støv og bør tørkes av ofte med en ren, fuktig klut. Disse plantene nyte medium indirekte lys og fuktig jord.

Ficus Alii


Den Ficus Alii er et insekt motstandsdyktig hus plante som krever lav til moderat indirekte lys og fuktig jord som er lov til å tørke kort på anledningen. Den Ficus Alii produserer en latex saft når kuttet; Derfor er det anbefalt å bruke hansker og beskyttelsesbriller når beskjæring. I tillegg bør personer som er allergiske mot lateks unngå direkte kontakt med Ficus Alii saft.

Gummi Plant


The Rubber Plant er en attraktiv plante som vokser godt innendørs og kan vare i mange år. Den foretrekker middels til dårlig lys med en ganske fuktig jord som er lov til å tørke i mellom vanning. Dette anlegget er en type Ficus og produserer latex saft når kuttet. Slitasje beskyttelse ved håndtering av Rubber Plant, spesielt hvis du er utsatt for latex allergi.

Philodendron


Philodendron er en av de mest populære stueplanter som kommer i klatring og stasjonære varianter. De store bladene på Philodendron samle støv og bør holdes ren ved å tørke med en fuktig klut med jevne mellomrom. Unngå over-vanning og la det tørke mellom vanning.

Bamboo Palm


Dette er en annen rekke palme som kan starte med et tykt tak av blader. Ved tilvenning til et nytt miljø, er det naturlig for kalesjen av bladene til å tynne ut. The Bamboo Palm, også kalt "Reed Palm", trives med relativt lyse indirekte lys og fuktig jord. Unngå at jorda til å bli våt, da dette vil invitere både skadedyr og sykdom.

Lady Palm


Lady Palm er en av de tøffeste innendørs palmer. Dette anlegget er en enkel, men treg dyrker. Sin totale høyden kan være så mye som 14 meter med en vidde lik i diameter. Bladene er elegant rik med en delikat mønster som drar nytte av å tørke av og til med en fuktet klut. Passende navnet, er Lady Palm unik i skjønnhet.