Hovudside

Trær for planter bokser

by Walther

Trær for planter bokser

Tre eller metall planter bokser fungerer bra for trær. De kan bedre tåle trykket av trerøtter. De vil ikke sprekke under frysing og tining perioder. Sørg for at planter-boksen har tykke vegger. Velg trær som ikke vil vokse beholderen for tidlig. Bruke et tre som er den rette hardførhet sone for din region. Unn container planter som om de er "en sone mindre hardfør", siden deres røtter er over bakkenivå.

Japansk Maple


Japansk lønn er blant de mest populære container trær. Det finnes varianter fra 2 meter til 20 meter høye. De mest håndterbare japansk lønn er de som forblir under 10 meter ved forfall. Du kan beskjære dem og holde dem mindre hvis du ønsker det. Foruten sin lille størrelse, disse trærne har sesong interesse. De gir lyse løvverk i hele sommer, og levende fall løvverk. Velge varianter som Coral bark lønn (Acer palmatum sangu kaku) eller Paperbark lønn (Acer griseum) som har interessant bark om vinteren også. Tidlig på våren, de utvikler fargerik rød ny vekst. Japanske Maples er hardfør til USDA sone 5.

Crape Myrtle


Crape myrt (Lagestromea) er en stor familie av busker og trær. De større trær nå 10 til 12 meter eller mer. Mange av de tre formene har fargerik peeling bark, samt blanke blader og duftende blomster. Crape myrt trenger plettfri drenering, som en beholder vil gi. De trenger full sol eksponering, og en varm periode på sensommeren for pålitelig blomst. De vanligste floral farger er hvit, rød, rosa og lavendel. Hardførhet avhenger av variasjon, men de kan være hardfør så lavt som USDA sone 6.

Dwarf tropiske frukttrær


Dverg tropiske trær kan dyrkes som 3- til 6-fots prøver. Sitroner og appelsiner er hardfør til USDA sone 10 eller høyere. De trenger lys året rundt. Hvis frukt er ønskelig bruk en vokse-lys for seks timer om dagen når innendørs. Meyer sitron er en av de enkleste sitrustrær for å vokse. De har glossy blader og duftende søte blomster. Dekorative palmer også gjøre gode container planter. Den enkleste å vokse er vindmølle palm (Vindmøllepalme). Det er hardfør til USDA sone 8. viftepalmer (Washingtonia) er neste i kaldt toleranse, og gjør best i USDA sone 9 eller høyere. I kaldere strøk, kan du hjul din tropiske trær til sikkerhet i løpet av vinteren. Plasser planter på et hjul base, slik at du enkelt kan flytte dem innendørs.

Hardy Frukttrær


Velg frukttrær som gjør det bra i ditt klima, så vil de lett tilpasse seg en stor container. Dverg eple, pære, fersken og fikentrær er gode eksempler for tempererte områder. Du kan gå et skritt videre og trene trær inn interessante figurer. En ramme kan settes inn i beholderen, og treet kan espaliered. Dette vil tillate dem å passe på en balkong, terrasse eller mindre område. Containerfrukttrær vil kreve hyppig beskjæring, men ellers vil produsere som normalt. Kontroller alltid dine hardførhet soner, men de fleste er hardfør til USDA sone 4. For å utvikle en god frukt sett, mange frukttrær trenger en vinteren chill periode. Noen er selv fruktbar, men andre kan trenge en pollinerende arter i nærheten.