Hovudside

Glock Vedlikehold

by Walther

Glock håndvåpen ble opprinnelig produsert av en østerriksk børsemaker som heter Gaston Glock for bruk i den østerrikske militæret. Ved slutten av 1980 hadde pistolen blitt stiften håndvåpen for bruk av amerikanske politistyrker. The Glock selskapets fortjeneste har fortsatt å øke og glocks forbli en av de mer populære håndvåpen. Hold Glock i god stand med riktig vedlikehold.

Losse Pistol og Felt Strip Det


Før du utfører noen pistol vedlikehold, sørg for at pistolen er losset. Til felt strippe en Glock pistol, fjern pistol magasin og rack raset av pistolen minst tre ganger. Inspiser pistolen å sikre at det ikke er lagt. Fjern lysbildet av pistolen ved å holde pistolen i høyre hånd som om du skulle skyte den; holde fingeren fra avtrekkeren. Trykker snuten mot et hardt, flatt underlag. Bruk venstre hånd til å trekke ned på begge sider av glidelåsen. Sleiden kan fjernes. Skyv returfjæren frem og opp, så hold fat slepe tett og trekke opp og deretter tilbake.

Firing Pin Vedlikehold


Når Glock har vært felt strippet, være oppmerksom på ikke å skade tennstift. Tennstiften skal være i bakre stilling. Siden tennstiften montering beveger seg i sin egen polymer-lined kammer, trenger det ikke ekstra smøring. Når du rengjør pistol, holde lysbilde snuten ned slik at rusk og andre partikler ikke finner veien inn i tennstiften kammeret.

Olje ditt Glock


Ikke over-olje din pistol. For mye olje kan bygge seg opp inne kanon komponenter og føre til feil og feiltenninger. Bruk en dråpe olje på den venstre bakre lysbilde raid; en dråpe på høyre bakre glideskinne; en tredje dråpe der kontakten møter trigger jernbane; en fjerde dråpe på baksiden av sylinderen knast; og en femte fall på toppen av sylinderen. Tørk av overflødig olje med fingeren og smøre pistolen. Når pistolen er riktig satt sammen igjen, bør hver bevegelige del av pistolen beveger seg uten nevne klikk eller problemer.