Hovudside

Hva trenger jeg å installere en Corner Sink?

by Walther

Hjørne synker tilbyr en praktisk, out-of-the-way alternativ til en sentermontert vask fordi, med en vask bassenget på hver side av disken, som arbeider ved disse synker gir mer tilgang til hver sin side av kjøkkenet. Selv om et hjørne vask ser mer komplisert enn en vanlig vask, krever det samme materialer og metoder for installasjon.

Sink Mal og Blyant


Det første du må installere et hjørne vasken er en mal av vasken, eller en linjal. De fleste produsenter vask gir en mal, som er en nøyaktig målestokk omrisset av vasken felgen. Malen legger på toppen av telleren for enkel plassering og planlegging. Når du passer malen på disken, og du er sikker på vasken passer i rommet, spore rundt den med en blyant for å markere posisjonen. Denne linjen er din guide for å kutte hjørnet synke hull.

Herskere


Hvis du har ingen mal, kan du ganske enkelt plassere hjørnet vasken opp ned på benkeplate og spore rundt det, deretter tegne en annen linje ca 1/2 tommers inne i spores linje som cut-linjen, som gir felgen ca 1/2 tomme av benkeplate til å hvile på når vasken er satt inne i vasken hullet. Ikke kutt høyre langs kurvelinjen fordi det er for stort, og etterlater ingen benkeplate å støtte vasken felgen. En enkel linjal og blyant er alt du trenger å trekke linjen inni kurvelinjen.

Øvelser og Jigsaws


Å kutte det hullet i midten av disken, trenger du et pilothull, eller en forrett hull som er bare en enkel hull gjennom benken. En vanlig 1/8-tommers bore bit er det ideelle valget for laminat eller tre benkeplater, og en mur drill er akkurat riktig for granitt og stein. Du vil også trenge en elektrisk drill - trådløst eller med ledning - å bore hullet. En stikksag med en karbid-tipped blad brukes til å skjære hull i seg selv fordi det gir mer kontroll enn en elektrisk sag. Hvis du klipper inn i stein, er en spesiell jeksel med en mur slipeskive nødvendig.

Klipp og drivning


Å montere vasken trenger du et utvalg av klips som festes på kanten av vasken felgen. Klippene vanligvis kommer med vasken; men hvis vasken mangler disse klippene, kan du bestille dem som reservedeler fra en rørlegger forsyning butikken eller produsenten. Uten klipp, vil vasken ikke holde på plass. Tang eller en skrutrekker vil stramme skruene i klemmene. Tetningslister å forsegle utenfor kanten av vasken er også nødvendig. Hvis du ikke bruker drivning, er rørlegger er kitt et godt alternativ; bare plassere noen rundt undersiden av felgen før montering vasken på telleren.