Hovudside

Hvordan Drain en Central Air Unit

by Walther

Hvordan Drain en Central Air Unit

Mennesker i det sørlige USA og andre varme klima er kjent med fordelene av sentrale air condition-anlegg. Disse kule bygninger ved å pumpe kald luft fra en sentral beliggenhet i en rekke kanaler ventilerte inn i rommene i strukturen. Hjertet av noen sentral luft system er fordamperen, som frigjør kjøle under press for å trekke ut fuktighet i luften rundt og kjøle den av. Denne fuktighet i form av vanndamp, samler seg rundt fordamperen. En avtappingspannen installeres under fordamperen vil hjelpe tømme sentrale luft system og holde vann fra å samle inn.

Bruksanvisning


•  Slå av strømmen for AC-enhet ved hovedbryter.

•  Finn fordamperen enhet for AC. I de fleste steder, er dette plassert ved siden av viften, vanligvis på et loft eller kjeller. Flertallet av fordampere er trekantede.

•  Ha en assistent heve opp fordamperen. Løft aggregatet sakte og tar seg ikke bøyer noen av rørene som fører opp til fordamperen enhet. Du trenger bare å være heve den et par inches.

•  Sett en renne pannen under fordamperen enhet. Plassere skumblokker, den type som brukes i pakk frakte varer, i dreneringspanne langs lengden av fordamperen. Senk fordamperen på toppen av blokkene.

•  Planlegg linjen for AC renne pannen. Det bør være vinklet ned minst 1 cm for hver 3 meter av røret. Hvis røret vil bli kjørt utenfor huset, bore et hull med en drill og spade bit for avløpet linjen.

•  Koble avløpet linjen kopling til dreneringssumpen. Sett innsiden krage på innsiden del av dreneringssumpen og træ koble kobling til utsiden. Tørr passe PVC-rør sammen og la røret til avløpsrøret. Kutt rørene videre til størrelse, om nødvendig, med en baufil. Sand ned noen kanter som har grader. Når du er fornøyd, lim PVC-rør sammen med PVC primer og lim.

•  Gjenopprett strøm til klimaanlegget enhet.