Hovudside

Bruk av Cherry Tree Sap

by Walther

Bruk av Cherry Tree Sap

Kirsebær produsere deilig og næringsrik frukt som er brukt i alle områder av matlaging. Snekkere bruker trevirke fra trærne til å bygge møbler, servise og selv leker. Imidlertid er barken av et kirsebærtre svært tynn, noe som gjør det enkelt å trekke saft fra treet. I motsetning til tilfellet med lønn trær, mange mennesker har ingen anelse om hvordan du bruker saft fra kirsebærtrær eller selv om den kan brukes i det hele tatt. Dette saft, men gir mye informasjon om helse og livet av treet, og har mange ulike bruksområder.

Sevje i treet


Kirsebærtrær produsere tidlig frukt, noe som betyr at deres sap prosessen starter tidligere enn de fleste andre frukttrær. Den stigende sap bidrar til produksjonen av frukt og blader og indikerer tilstanden til anlegget. Det er tilfeller, derimot, hvor en sykdom i treet kan produsere en overflod av frukt. Noen arborister og tre leger mener dette er fordi treet vet ita € ™ s døende og prøver å forplante seg før slutten.

Indikator på sykdom


Hvis du havenâ € ™ t bumped treet eller skadet den på noen måte, da blødningen av sevje fra treet kan identifisere sykdom eller angrep av skadedyr som kan og vil skade din kirsebærtre. De vanligste syndebukkene er Peachtree boremaskiner eller en infeksjon som kalles gummosis. Gummosis av kirsebærtrær kan komme fra flere ulike kilder, inkludert bakterielle eller soppinfeksjoner. Før du bruker saft for noe annet, alltid sørge for at kirsebærtreet er sunt og infisert.

Sap i mat eller drikke


Historikere mener at indianere lærte tidlig nybyggerne i USA til å bruke resten av kirsebærtre sap som tyggegummi. Fordi sevjen er klar og smakløst og tørker til en seig konsistens, gjør det til en enkel, rikelig og sukkerfri tyggegummi. Også, ved hjelp av en bit av saft med kirsebær og sukker kan bidra til å gjøre et meget kraftig kirsebær brandy. Du kan ta alle ingrediensene, bland dem sammen, og deretter la dem sitte i en periode, vanligvis lengre enn en måned, og produsere en deilig og kraftig alkoholholdig drikke.

Sap som Glue


En annen ting indianerne brukte saft av kirsebærtreet for var en form for lim. Sevjen, når oppvarmet og blandet med aske fra animalsk fett, produserte en meget sterk, vannoppløselig lim. Det var nyttig for å feste pilspisser til hafts og kniver til knivskaft; den ligger imidlertid vanligvis måtte være dekket med furuharpiks til vanntett lim og hindre tap av blader og pilspisser som skyldes blod. På samme måte kan kirsebær saft blandet med korn avlinger for å lage en tykk pasta spres på greiner for å fange små fugler.