Hovudside

Hvordan Grow Hot Peppers Organisk

by Walther

Hvordan Grow Hot Peppers Organisk

Økologisk hagebruk sikrer at alle naturlige ingredienser gå inn i frukt, grønnsaker, urter og krydder servert til familien din fra et hjem hage. Pepper planter reagerer svært godt til organisk hagearbeid praksis, og med riktig temperatur, lys eksponering og omsorg, vil chilipepper være lett tilgjengelig for salater, smørbrød og sauser. Ta deg tid til å forberede en hage seng og å opprettholde kulturen i paprikaen for å sikre sunne måltider for en hel vekstsesong.

Bruksanvisning


•  Sow hot pepper frø ¼-tommers dypt i frø skuffer fulle av organisk humus. Dempe humus med varmt vann og lagre frøene i et område ved eller nær 70 grader Fahrenheit, med filtrert sollys hver dag.

•  Till jord i hageseng, to uker før planting, til en dybde på minst 10 inches å bryte opp luke røtter og stelle jorda. Velg et område som mottar minst seks timer med full sollys daglig for største og sunn paprika.

•  Tilsett 2 oz. av fisk, blod og bein organisk gjødsel per kvadrat yard av planting området, blande det inn som deg før. Bruk alltid hansker når du arbeider med dette materialet, så det kan være skadelig hvis direkte inntak. Dette materialet vil øke spiring og spirende av pepper planter.

•  Bland en 2- til 3-tommers lag av humus i jorda som deg till å øke fuktighet oppbevaring samtidig som jorda for å renne av overflødig vann. Dette er den ideelle jord betingelse for pepper planter.

•  Gradvis redusere temperaturen rundt pepper planter ved 2 til 3 grader Fahrenheit hver uke, til de er akklimatisert til temperaturer rundt 50 grader. Denne prosessen med herding av får dem klare for utendørs nattemperatur.

•  Transplant pepper planter utendørs til hagen seng så snart jord og luft temperatur når et stødig 70 grader Fahrenheit. På denne tiden plantene vil være på mellom 4 og 5 inches høy. Plass plantene 18 inches hverandre for optimal voksende rom.

•  Vann omkringliggende jord dypt, slik at jorda er helt fuktig, men ikke danner pytter. Vanne hver to dager etterpå til jorda er grundig fuktig. Ikke vann hvis det regner, som over-vanning kan føre til frukt slipp og hemmet vekst.

•  Spre en 3- til 6-tommers lag av organisk mulch rundt bunnen av pepper planter for å hjelpe jorda å holde på fuktigheten.

•  Gjødsle pepper planter når paprika spire på plantene. Mate dem med flytende organisk tomat gjødsel fortynnet til halv styrke med vann. Dette vil være nok til å fremme full, sunn vekst av paprikaen.

Tips og advarsler


  • Hvis ettermiddag temperaturer i ditt område regelmessig nå 95 grader Fahrenheit eller mer, gi pepper planter med skygge under svært varmeste delen av dagen. Dette vil beskytte plantene fra vekst-stunting solbrenthet.
  • Høste paprika når de er glatt og blank. Dette vil generelt være ved slutten av sommeren eller begynnelsen av høsten.