Hovudside

Hvordan Bli Metal Kanal

by Walther

Hvordan Bli Metal Kanal

Metall boligkanalsystemer er fabrikkert ved hjelp av lys-gauge galvanisert stål. Hjem systemer er vanligvis lavt trykk, 1/2-tommers vannmåleren med bevegelse i luften måler mindre enn 1000 fot per minutt i de store hovedkanalene. Kommersielle og industrielle applikasjoner er mye større og kjøre mer luft, nødvendig tykkere stål og større felles integritet. Bli med metall kanaler i ditt hjem er gjort gjennom å feste metall mot metall ledd kalles slips og stasjoner, og feste dem med driv cleats og selvborende, metall, hex-skruer. Bolig ducting er en kombinasjon av rektangulære og runde kanaler med justerbare albuer. Måling og skjæring er gjort på stedet.

Bruksanvisning


Tilkobling Rectangular Ducting


•  Begynn rektangulære kanaler på plenum. Dette er den store rektangulære boksen koblet til forsering ovn. Måle og markere åpningen til plenum der den første rektangulært stykke, takeoff, vil gli.

•  Pierce metalloverflaten med drill. Kutt ut de resterende åpning, ved hjelp av tinn klipp.

•  Sett takeoff, tabbed enden først, inn i åpningen. Brett ned tappene inne i plenum. Bore tre blikkenslager skruer gjennom plenum og takeoff å holde takeoff på plass. Forsegle åpningen med fugemasse.

•  Match påfølgende stykker av rektangulær kanal ved å plassere sine to halv-seksjoner på gulvet med "S-krok" den ender opp. Plukke opp ett stykke, og skyv den inn i den andre langs kant kanaler som ligger på begge.

•  Heng en seks fot lang 2-av-4 bord mellom sawhorses eller bærbare arbeidsbenker. Skyv den ene enden av brettet gjennom rektangulært stykke duct. Hvile begge ender av styret tilbake på sagkrakker eller benker. Plasser de tilkoblede edge kanaler flatt på kanten av brettet. Hamre sømmene stramme med ball-peen hammer.

•  Koble sammen rektangulære seksjoner ved å sette inn vanlig enden inn i S-kroker på de lange kantene av neste stykke. Skyv driv cleats gjennom U-kanaler på kortsidene. Bøye endene av driv klossene over kanalen for å fullføre skjøten. Forsegle den ferdige felles med fugemasse.

•  Mål og kutt kortere lengder av rektangulær kanal på vanlig enden før du setter de to bitene sammen som i trinn 4 ovenfor.

Bli med Runde Metal RØRKaSSER


•  Round åpen, nestet rør med hendene inntil tungen på en søm møter i sporet på den andre. Slip tungen og groove sammen.

•  begynner ved en ende av røret, og trykker ned lengden av sømmen inntil not og fjær er smekket.

•  Skyv vanlig enden av en sammensatt rør i løpet av den krympede enden av den neste. Skyv rørene sammen for å stramme connection.The krympede enden skal peke i samme retning som luft som strømmer gjennom røret.

•  Space tre stasjons skruene jevnt rundt leddet og kjøre dem gjennom, ved hjelp av en elektrisk drill. Dette vil sikre at glideskjøten. Forsegle åpningen med fugemasse.