Hovudside

Slik holder Hvit Kjøkkenmaskiner Clean

by Walther

Hvit er en av de vanligste fargene for kjøkkenapparater. Hvit går med alt, og når ren, ser fint. Men hvite apparater viser skitt og flekker ganske lett, noe som er uheldig i et rom hvor utslipp er vanlig. Skitne kjøkkenapparater gjøre hele kjøkkenet ser ustelt. Holde hvite kjøkkenapparater rene er viktig for å gjøre ditt kjøkken gnisten.

Bruksanvisning


•  Støv hvite apparater med en microfiber dusting klut. Disse duker felle støv i fibrene, i stedet for å smøre støvet over overflaten av apparatet. Gjøre dette en gang daglig, og før du fuktig rene apparater.

•  Bland bakepulver og vann for å lage et rengjøringsmiddel. Ifølge Creativehomemaking.com, bruk ¼ kopp natron per 02:58 kopper varmt vann.

•  Koble fra apparatet --- aldri bruke væsker for å rengjøre et apparat uten å trekke det først (for å redusere risikoen for støt). Dypp en klut eller svamp i natron og vann blanding, og skrubbe dette over apparatet. Skyll etter å ha latt satt 15 minutter, for best resultat.

Tips og advarsler


  • Hvis dine apparater har tøffe fettflekker, bruker oppvaskmiddel for å rengjøre dem før du bruker natron renere. Hvis apparatet har en strukturert overflate, skrubbe den med en myk-stritter tannbørste for å fjerne innebygde flekker.
  • For flekker du ikke kan fjerne, vurdere å bruke hvit apparatet touch-up maling. Du kan kjøpe dette hjemme forbedring butikkene.
  • Hvis apparatet har en blank overflate, unngå å skrubbe det med skuremidler som dette kan ofte skade overflaten.