Hovudside

Hjemmelaget Hjort Leg Gun Rack

by Walther

Hjemmelaget Hjort Leg Gun Rack

Hvilken bedre måte for en jeger å ta stolthet i sin kill enn med en skjerm? Mens montering utstoppede dyrehoder er en tradisjonell og staselig måte å vise frem fangsten din, det krever en dyr tur til taxidermist. Opprette en pistol stativ fra hjort føtter er en morsom og enkel måte å vise dine ferdigheter. Dette stativet gjør det også for en interessant og romanen samtale stykke.

Kjøpe forsyninger


Du trenger ikke å være en profesjonell til å gjøre en solid hjort etappe pistol rack. Hvis du ønsker stativet å se profesjonell, derimot, må du investere i høyverdig utstyr. Dette stativet vil være et minnesmerke, ment å vare. Kjøpe kvalitet konserveringsmidler, monterings skjemaer og taxidermist leire. Disse tre verktøyene gå en lang vei mot å skape en stabil, langvarig rack.

Forbereder bena


Med mindre du planlegger å kjøpe pre-frosne hjort føtter, må du kle dem selv. Bruk av sterke kniver, kuttet føttene på kneledd. Skrelle huden vekk fra benet bein for å få på dugg klo. Frigjøre klo fra benet sammen med sener. Fjern marg. Frakk ben og hover liberalt med salt. Dette vil trekke fuktighet ut fra føttene. Pakk salt i benet hulrom, så vel. Gitt i minst 24 timer og maksimum en måned, avhengig av hvor lenge benene tar for å tørke.

Montere Feet


Når dine hjort ben har blitt skikkelig behandlet, er det tid for utstopping. Stuff bein hulrom helt med taxidermist leire før de er full og du er fornøyd med formen. La dem stille. Velge lengden på styret stativet vil bli montert på og bore to hull i det i riktig avstand for å holde våpenet ditt. Når leiren er satt, presse bolter gjennom hullene på brettet og deretter passer føttene over disse boltene. Hvis du vil, kan du frakk dine hovene med lakk eller svart maling for å gjøre dem skiller seg ut.