Hovudside

Slik Care for en Vissen Weeping Blå Atlas Cedar Tree

by Walther

Slik Care for en Vissen Weeping Blå Atlas Cedar Tree

En herlig dekorativ midtpunktet for enhver landskapet, gråtende blå Atlas sedertre er tørke-resistent, pest-motstandsdyktig og tøff som negler. Skikkelig trent, beskjæres og støttet, kan de vokser utrolig grasiøse lemmer, 6 til 8 meter horisontalt, søle delikat, needled grener til bakken som en blå gardin. Hvis du har lagt merke nål dråpe eller visner i de lyse-blå, hengende grener, er det på tide å ta affære.

Bruksanvisning


•  Sjekk for skadedyr, selv om du ikke er sannsynlig å finne dem. Gråtende blå Atlas sedertre er normalt ikke utsatt for insekter eller sopp. Se etter små hull i barken på stammen. Den gul-bellied Sapsucker har en forkjærlighet for dette treet og kan bore mange små hull. Motvirke disse fuglene ved å pakke stammen med finmasket screening sikret med plante bånd, og problemet vil avta.

•  Se etter hull i bakken nær røttene. En gravende dyr kan tygge på røttene av din blå Atlas sedertre og forårsaker grenene til vil. Hvis du finner bevis for en Groundhog eller woodchuck, plugge hullet med en stein og ringe en Exterminator eller fangstmann.

•  Sjekk for jord tilstand og overbefolkning. Dette pulver-blå sedertre vokser best når det gis god plass, sol og dyp, godt drenert jord. Som de fleste seder, ikke gråt blå Atlas liker ikke våte føtter. Endring av leire-baserte jord med to deler sand og torv til en del leire for å øke jord surhet og forbedre drenering. Transplant eller fjerne beplantning nærmere enn 4 meter fra treet for å fremme god luftsirkulasjon.

•  Vann til en dybde på en fot i tider med tørke. Helle vann fra en bøtte direkte ved foten av treet, og som stråler utover for å sikre at vannet som kommer direkte til rotsystemet. Unngå vanning hvis regn er hyppig, som overwatering kan også føre til wilt.

•  Beskjær vekk døde eller sterkt visnet grener for å lette belastningen og forbedre luftsirkulasjon, spesielt hvis klimaet er fuktig. Ikke gjør større beskjæring eller opplæring av grener til høsten, når treet er sovende og stopper prøver å presse ut ny vekst.

•  Lag ly fra sterk vind og kulde.