Hovudside

Tropiske Kontor Planter

by Walther

Tropiske Kontor Planter

Tropiske kontor planter gjøre arbeidsmiljøer mer behagelig. Bygninger med begrenset eller ikke-eksisterende vinduer skaper arbeidsplasser som føles innestengt og lukket i. Levende planter gir forfriskende farge og en velkommen følelse av utendørs, som er en hyggelig kontrast til de harde overflater og -descript farger som er standard i mange kontorer. I tillegg til sine estetiske bidrag, tropiske kontor planter også fjerne innendørs luftforurensning.

Dracaena


Den Dracaena familien består av 40 eller flere diverse arter som kommer i ulike størrelser og former. Dracaena marginata, også kjent som Madagaskar drage treet, er en populær art for kontormiljøer. Anleggets strukturert, woody stilkene er rett, men du kan bøye dem eller veve dem sammen mens planten er ung til å gi den en mer interessant utseende. Bladene er slank, taper til et punkt og har røde kanter. De blir brune og frafalt som de alder, som holder stilkene klart og løvverk gruppert i endene. Det kan være lurt å fjerne brune blader for å holde anlegget ser sunn og ryddig. Dracaena marginata kan nå en høyde på 9 meter og en bredde på 2 meter. I tillegg til den vanlige røde kanter variasjon, er en grønn, rosa og fløte variegation tilgjengelig. Dracaena trenger medium lys og krever bare lys vanning. Jorda bør være godt drenert og lov til å tørke ut mellom grundige soakings.

Philodendron


Alle philodendrons er egnet for kontorer Hvis plassen tillater det, men en som vil passe inn i ethvert kontor er Philodendron scandens, eller hjerte-bladde Philodendron. Mørkegrønne, hjerteformede bladene vokser 2- til 3-inches bred på etterfølgende stengler som du kan trene på en stake for en oppreist presentasjon. Philodendron scandens gjør også en attraktiv hengende plante med stengler rant over kanten på en kurv. Dette Philodendron er mye brukt i innemiljø på grunn av sin høye toleranse for lite lys. Det krever fuktig, godt drenert jord og husholdnings gjødsel. Plantene vokser kraftig og trenger repotting årlig mens de er unge. Modne planter vil bare kreve repotting hvert annet eller tredje år. Redusere vanning i vintermånedene til halvparten av hva du bruker i løpet av vekstsesongen.

Gummitre


Gummifikentre, eller gummitre, er et kjent innslag i vestibyler og kontorer på grunn av sine store, attraktive blader og enkel behandling. Som alle Ficus varianter, er gummitreet tilpasses varierende grader av lys. Det vil vokse i full sol eller med bare den indirekte lys av en nord-vinduet. I sitt naturlige habitat, kan et gummitre vokse til en høyde på 100 meter ifølge professorene Edward F. Gilman og Dennis G. Watson ved University of Florida, men du kan holde det under kontroll ved forstandig beskjæring. Beskjæring å kontrollere høyden vil oppmuntre lateral vekst som gir en fyldigere, mer attraktiv plante. Vanne et gummitre grundig, men vær sikker på at jorda er godt drenert og ikke tillate anlegget til å sitte i vann. La jorda tørke ut litt mellom hver vanning, men unngå å la rotklumpen tørke helt ut.