DIY Hydrangea Peony Buketter


DIY Hydrangea Peony Buketter

De myke nyanser av hortensia og peoner utfylle hverandre for å lage flotte bruden og brudepike buketter for et bryllup. Moms vil også nyte mykhet av hortensia og peoner som en gave på Morsdag. Hortensia er tilgjengelige i et bredt utvalg av myke farger, inkludert hvit, kremer, rosa, blått, lilla og grønt. Farge valg for peoner er mindre variert og inneholder hvite, kremer og rosa. Hortensia og peoner blomstrer i slutten av våren gjennom sommeren, slik at de kan være på de fleste gode blomsterbutikker for sommerarrangementer. Du kan gjøre disse buketter med friske eller kunstige blomster innen en time.

Bruksanvisning


Hånd-bundet Bouquet


•  Fjern bladene fra stilkene. Cut etterlater seg av friske blomster med skarp saks. Cut blader ut av kunstige blomster med avbitertang.

•  Bundle fire peoner sammen. Vikle stilkene sammen med floral tape rett under blomsterhodene.

•  Plasser de fire hortensia rundt peoner å skape en krage. Hold stilkene tett i hånden som du ordne dem.

•  Fest blomstene sammen ved å pakke stilkene sammen med en gummistrikk.

•  Hand binde stilkene sammen med dekorative bånd. Vikle båndet rundt stilkene rett under blomsterhodene for å dekke strikken. Knyt en knute i båndet ved å trekke i båndet tett inntil stilkene. Knytte bånd til en bue. Fest bånd til stilkene med perle hodenålene for friske blomster eller varmt lim for kunstige blomster.

Skum Holder Bouquet


•  Velg en stor bukett holder for bruden bukett og en liten bukett holder for ledsagere hvis buketten skal brukes under et bryllup. Bruk bukett holdere med floral skum for friske arrangementer og holdere med plast skum for kunstige ordninger.

•  Skjær friske blomster stilker med skarp saks og kunstig blomst stilker med avbitertang til 4 til 6 inches lang.

•  Fukt floral skum med vann for ferske ordninger. Arrangere de største hortensia og peon blomst rundt holderen først ved å stikke stilkene av blomstene i skummet. Fylle rommet rundt de store blomstrer med små blomster til innehaveren ikke er synlig.

•  Pakk håndtaket innehaverens med dekorative bånd. Lim begynnelsen av båndet i bunnen av holderen med varmt lim. Vikle båndet oppover rundt håndtaket til hele håndtaket er dekket. Brett enden av båndet inn i en trekant. Fest båndet ved å plassere en skvett av varmt lim på håndtaket og sette brettet enden av båndet inn i den. La limet tørke før du bruker.

Tips og advarsler


  • Ordne grønne og filler blomster som hortensia blader og Ranunculus blomster i hele buketten for å legge interesse.
  • Legg til en bue rundt bunnen av den bukett holderen for å dekke bunnen av holderen.

Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler