Hovudside

Hvordan holde Corsages Fra Wilting

by Walther

Hvordan holde Corsages Fra Wilting

Corsages er små blomsterdekorasjoner vanligvis bæres for et bryllup, formell dans, eller andre spesielle anledninger. Friske blomster er oftest brukt for corsages for sin skjønnhet. Det er viktig at blomstene holder seg friske under hele arrangementet, og ikke vil. Over-kjøling og ekstremt varmt vær kan føre til at blomster i en corsage eller annen floral arrangement å wilt tidlig. Vurdere flere tiltak for å holde corsages fra visner under arrangementet ditt.

Bruksanvisning


•  Gjør din frisk blomst corsage rundt en Stay-Fresh corsage stammen, hvis du gjør det selv, eller spør blomsterhandler om dette produktet er tilgjengelig. En Stay-Fresh corsage stammen kobles til hver blomst individuelt og gir det med en kilde til vann for å hindre Wilting. For å forberede Stay-Fresh corsage stengler, stå dem opp i en bolle med vann blandet med blomst mat og tillate dem å sitte inntil den absorberende puten er full. Hver av disse stammer blir så satt inn i hver blomst for å tilveiebringe en vannkilde, og deretter corsage kan ordnes.

•  Spray blomsten corsage med vann, pakk den i silkepapir, og legg den i en boks.

•  Kjøle corsage før det er nødvendig for deg hendelsen. Corsage bør ikke oppbevares i kjøleskap i mer enn 24 timer, eller det kan tidlig wilt.

•  Fjern corsage fra kjøleskapet når du er klar til å bruke det eller transportere den til ditt arrangement. Spray corsage med en tetningsmasse spray. Tetningsmasse spray vil bidra til å hindre vann fra å fordampe fra blomsten, som i sin tur hindrer Wilting.

Tips og advarsler


  • Bruk solide blomster, i motsetning til skjøre seg. Kraftigere blomster som liljer, roser og orkideer er utmerket for corsages og vil bli frisk lenger og ta mer tid til vil.