Hovudside

Hvordan Plant dekorative trær i potter

by Walther

Hvordan Plant dekorative trær i potter

Dekorative trær plantet i store potter gir en enkel måte å friske opp hjemmet ditt landskapet. Amur Maple, japansk Maple, Little Gem Magnolia, Skyrocket Juniper og Dwarf Weeping Birch er bare noen av de mange typer av dekorative trær som kan dyrkes med hell i potter. Planting en dekorativ treet i en pott er en enkel oppgave som må gjøres riktig for å sikre at treet vil vokse til å bli attraktiv og sunn.

Bruksanvisning


•  Kjøp en liten dekorativ treet fra ditt lokale hagesenter eller barnehage. Bestille din dekorativ treet fra en hederlig katalog eller online kjøpmann hvis den type tre du ønsker er utilgjengelig for kjøp i ditt område.

•  Velg en passende gryte for din dekorativ treet. Se etter en pott som er noen få inches større i diameter enn røttene til treet. Sørg for at bunnen av potten som du velger har tilstrekkelige hull for drenering. Bore fire ytterligere 1/4-tommers dreneringshull i bunnen av potten, om nødvendig.

•  Mål nederst på innsiden av potten med et målebånd. Noter målingene og skjær et trådnett til de dimensjonene. Plasser skjermen i bunnen av potten.

•  Spre to inches av landskaps grus over trådnett i bunnen av potten. Grus, sammen med skjermen, vil bidra til å forhindre den voksende medium fra å bli vasket ut når dekorativ treet vannes.

•  Blend like deler blomsterjord, alderen gjødsel, torv mose og perlite å skape et næringsrikt voksende medium som også drenerer godt. Tilsett vekstmedium til bunnen av potten. Din dekorativ treet bør plantes på samme nivå innenfor mediet som det var i sin barnehage container.

•  Center din dekorativ treet i den utarbeidede potten og forsiktig spre sine røtter. Legg voksende medium til plass rundt treet inntil potten er fylt til riktig nivå. Bruk hendene til å forsiktig tamp ned den voksende medium i potten.

•  Vann din dekorativ treet rett etter planting, ved hjelp av en fortynnet løsning av et vannløselig hage gjødsel som Miracle Grow, Miracid, Blooms Plus eller vokse mer. Bland en halv styrke løsning av gjødsel i henhold til instruksjonene på pakken. Tilsett mer vann om nødvendig, for grundig å fukte den voksende medium.

Tips og advarsler


  • Vurdere å bruke en spesielt formulert gjødsel for din dekorativ treet type, hvis tilgjengelig.
  • Ikke la røttene til din dekorativ treet til å stå i vann. Sørg for at overflødig vann kan renne vekk fra røttene av treet.