Hovudside

Hvordan Dry Clean en seng dyne

by Walther

Hvordan Dry Clean en seng dyne

Profesjonelt rens av en dyne med instruksjonene "Dry Clean Only" et par ganger i året vil holde den ren, frisk, og i god stand i mange år. Tørr rengjøring selv hjemme kommer med noen potensielle farer, som for eksempel glohet eller krymper stoffet eller fylling. Men hvis dyne er ikke et arvestykke, ikke dyrt, og utskiftbar, bekvemmelighet og penger spart ved renseri det selv kan være verdt risikoen. De fleste hjem renseri kits fungerer på samme måte, men alltid følge instruksjonene på etiketten for riktig bruk.

Bruksanvisning


•  Kjøp en gjør-det-selv renseri kit. Hjem renseri kits har spesialdesignet fuktige kluter som damp rene stoffer i tørketrommel.

•  Sett seng dyne i renseri posen som fulgte med settet, brette en av de tørre rengjøringskluter, og legg den i posen med dyne. Zip opp posen. Talsmannen skal være løs og ledig, ikke foldet i posen. Posen skal være bare halvfull, så hvis posen er for liten, sette Trøst rett inn i tørketrommel, men bruker to tørre rengjøringskluter i stedet for én.

•  Hold posen (eller dyne med to brettede kluter) i tørketrommelen og tørketrommel på middels varme i 30 minutter. Hvis tørketrommelen er for liten for din dyne, gå til en denne og bruke en av de større tørketrommel. Tørketrommelen bør ha nok plass til dyne å riste.

•  Når du tar dyne ut av tørketrommelen, bør dyne være litt fuktig. Hvis det er for vått, legg den tilbake i tørketrommelen for ytterligere fem minutter. Heng opp din dyne tørke helt, for eksempel over en klessnor, rekkverk, dusj stang, eller et par stoler, før du setter den tilbake på sengen.

•  Kast bort de tørre rengjøringsservietter. De er ikke gjenbrukbare. Lagre posen. Det er gjenbrukbare.