Hovudside

DIY Dusj Mud Base

by Walther

Hvis du ønsker å installere din egen dusj, må du installere en gjørme dusj base. Denne basen støtter vekten av dusjen og flis ved tilsetning av en fast, flat overflate over det eksisterende gulv. Det hindrer også vann fra soaking inn i gulvbordene. En spesiell type sement anvendes - det kalles sandblanding. Dette er ideelt for avsmalning av base som er nødvendig for å tillate bedre drenering.

Bruksanvisning


•  Legg ned takpapp over hele gulvet i dusjen området du har tenkt å installere dusj pan i. Staple filten til gulvbordene med en hånd stiftemaskin. Trimme kantene med en barberhøvel så filten kun dekker gulvet. Sted stålnett over takpapp og stifte dette på plass. Trim dette med metallsaks slik at mesh dekker bare gulvet i dusjrommet.

•  Skjær bort mesh og takpapp over dreneringshull med metallsaks og en barberhøvel. Fjern de skåret bort deler av materialene og kast.

•  Lag gjørma etter basen. Bruk sand blanding, en kombinasjon av sement og sand korn, ferdigblandet for de beste resultatene. Bland dette med vann til du har en veldig, kornete gjørme som ligner på stranden sand i konsistens. Spre denne over mesh, fullstendig dekker gulvet med minst en centimeter av materialet. Unngå å spre den over dreneringshull.

•  Pat ned sand blanding med håndsparkel for å bygge en konisk, flatt gulv. Gulvet må smalne konsekvent mot dreneringshull. Bruk et vater for å måle taper. Det bør leses som en fjerdedel vulst på nivå.

•  Fortsett å flate og smalne gjørma gulvet før det er konsekvent og glatt. La sanden blande tørr og herde i minst 24 timer.


Relaterte artikler