Hovudside

Hvordan Patch en Pool Liner på Seam

by Walther

Hvordan Patch en Pool Liner på Seam

Hvis du har oppdaget en lekkasje i sømmen på vinyl basseng liner, kan du reparere den uten å måtte tømme bassenget. Pool patch kits inkluderer vinyl patch materiale og lim laget for å brukes under vann. Når den skal brukes, vil kombinasjonen av plasteret og lim gi en permanent løsning på en søm rift i en vinyl basseng duken.

Bruksanvisning


•  Tørk av eller skrubbe basseng duken veggen for å fjerne eventuelle alger eller flekker rundt området som skal lappes. Bruk en renere laget for pool liners, hvis det er nødvendig. Etter rengjøring av området ved å trykke ned sømmen for å sikre at det ligger flatt uten rynker.

•  Skjær et stykke av vinyl patch materiale i et rektangel som er 4 inches bred og 4 inches lengre enn tåre på din søm. Rund av alle fire hjørner.

•  Påfør basseng lim rikelig på den ene siden av plasteret. Vær sikker på å spre limet helt ut til kantene.

•  Trykk fast limt side av plasteret på området av sømmen som lekker. Plassere lappen slik at riften er i sentrum av lappen. Bruk fingrene til å glatte ut rynker i lappen og sikre at den er formet slik at formen på sømmen. Kantene av lappen må være forsvarlig fast til liner.

•  Hold plasteret på plass for omtrent et minutt. Når du har fjernet hånden din, vil trykket av vannet inne i bassenget bidra til å holde plasteret på plass som limet tørker. Ikke forstyrr lappen i 24 timer.

Tips og advarsler


  • Hvis du må sette ansiktet under vann for å reparere søm, bruk snorkel utstyr for å tillate deg å puste mens du arbeider på lappen.
  • Alltid avrunde hjørnene av rektangulære basseng patch. Dersom dette ikke blir gjort, basseng rengjøringsutstyr som børster og garn kan ta på hjørnene, slik at patch til å trekke løs.