Hovudside

Hvordan måle For A Pool Solar Reel

by Walther

Hvordan måle For A Pool Solar Reel

Solar dekker, også kjent som solar tepper, er en populær metode for naturlig varme opp utendørs svømmebasseng. Å varme opp vannet, ligger den solenergi dekslet på overflaten av vannet og holder på varme som genereres av solen. Dessverre, kan solenergi dekker være uhåndterlig. Å gjøre bruk av disse dekslene enklere, mange mennesker velger å installere en solenergi dekke hjul for å holde dekselet rullet opp, organisert og enklere å manipulere.

Bruksanvisning


•  Bestem formen på bassenget, som vil veilede hvordan du måler for solenergi dekke hjul. Vanligvis vil du bruke dekselet longways, som krever at brukeren å plassere hjul langs bredden av svømmebassenget.

•  Mål diameteren for en runde basseng. Diameteren er avstanden over midtpunktet i sirkelen. For eksempel, hvis din Bassenget måler 15 meter i diameter i diameter, utvalgsstørrelsen er mest kjent som en 15-fots runde. Dette er mengden du trenger for å spille inn for solenergi hjul. For i bakken bassenger, vil de fleste solcelle hjulene hviler på basseng rekkverk eller ved siden av de ytre bankene.

•  Mål bredden på en oval-formet basseng. Dette er nummeret du trenger å vite for å kjøpe riktig solar hjul. De fleste hjul produsenter gjør hjulene i størrelser som vanligvis passer mest over bakken bassenger. Vanlige ovale basseng størrelser er 12-by-18 eller 18-by-24 fot. Bredden av bassenget er alltid kortere avstand på ellipsen. For uregelmessig formet bassenger, måle bredden fra de to ytterste punktene i bassenget for å fastslå nøyaktig hva bredde du må dekke alle områder av bassenget uten hjul faller i vannet.