Hovudside

Hvordan Full polsk Cast Iron

by Walther

Hvordan Full polsk Cast Iron

Som alle andre metall med en polert overflate, dulls støpejern over tid. Små riper fra slitasje, smuss og selv rust kan kombineres for å skape en overflate som er slitt og gamle ute. Gjenopprette metallet er mulig gjennom en grundig rengjøring etterfulgt av en rask overflate polsk. Polering din støpejern gir det en skinne som setter av skjønnheten av materialet, fremhever detaljene i casting og styrke sine dekorative bruksområder. Den etterlater også bak et beskyttende belegg som bidrar til å hindre dulling skader fra repeterte, holde støpejern objekter ser frisk og ren gjennom mange års bruk.

Bruksanvisning


•  Plasser støpejern objekt på et tøystykke, deretter vaske av skitt eller rusk med en stålbørste og en såpevann. Få alle de detaljerte områdene rene, fjerne alt som dekker jernet ned til bart metall. Skyll jerngjenstand med rent vann for å fjerne såperester.

•  Fjern eventuelle spor av en eksisterende finish på objektet ved å børste på en kjemisk malingsfjerner. La remover å sitte på plass for hvor lenge produsenten anbefaler, tørk av remover av med et stykke tøy. Skyll objektet med vann igjen og la det tørke helt.

•  Påfør en klatt av metall polish, om lag en fjerdedel størrelse i diameter, til overflaten av en # 0000 stålull. Spre polish over støpejern flaten, gni det på metall støtt til hele overflaten er dekket. Bruk en liten sirkelbevegelser når gni på polsk.

•  Fjern eventuell rust fra overflaten ved å skrubbe med puten som du bruker polsk. La polish tørke til en kjedelig dis.

•  Scrub tørket polish til en skinne ved hjelp av et nytt stykke wire pad. Bruk samme sirkulær bevegelse brukes til å bruke polish å få frem glansen i metall, arbeider på en liten del om gangen til du oppnår glans ønsket.

•  Gjenta polsk søknadsprosessen å påføre et ekstra lag med polish for å fungere som et beskyttende lag over det første.

Tips og advarsler


  • Bruk arbeidshansker, ansiktsmaske og vernebriller for å beskytte huden din øyne og lunger fra kjemisk malingsfjerner, polsk eller stålull fragmenter.
  • Polering er for dekorative støpejern og støpejern møbler bare. Ikke polsk støpejern kokekar som polish er ikke forbruksvare.