Hovudside

Hvordan å vokse en hage i et drivhus

by Walther

Hvordan å vokse en hage i et drivhus

Drivhus hagearbeid er en utmerket måte å fortsette vekstsesongen selv når uteklima ikke samarbeider. Drivhuset må være plassert der det blir mye lys, har en grus base eller god drenering område, og har belysning, ventilasjon, varme og hyller. Den trenger også en elektrisk kilde og vann i nærheten. Etter disse nødvendigheter har blitt sett til, har drivhus voksende masse potensial. Planter kan startes og vokst til å realiseres i et drivhus, enten i potter eller hydroponically. Du kan vokse en hel grønnsakshage eller spesialanlegg.

Bruksanvisning


•  Kjør en skjøteledning til en strømkilde. Vanligvis vil dette være en utvendig stikkontakt på huset eller garasjen. Bruk jord stifter for å holde ledningen ned så det er ikke en snublefare eller, hvis du føler virkelig energisk, grave en grøft og begrave ledningen. Koble en strømskinne til enden av ledningen inne i drivhuset. Du må skape varme og lys for vinteren voksende, noe som vil kreve elektrisitet.

•  Skru øye kroker i metallsperrene av drivhuset. De fleste drivhusene kommer med kroker eller hull allerede forberedt. Plasseringen bør være over en benk eller hyllene så de vokse lysene kan bli suspendert fra krokene. Plugg inn lysene. Plugg i ovnen på slutten av drivhuset lengst vekk fra døren. Det vil være hotteste der og kjøligere når du beveger deg mot åpningen. Dette gir inkrementelle mikroklima for ulike vokse aktiviteter og typer planter.

•  Fyll frø leiligheter med potting mix og sår noen frø. For en grønnsakshage, vellykkede klima avlinger inkluderer salat, kål, grønnkål og bunching løk. Hvis du ønsker å gi en høy varme miljøet du kan starte andre typer avlinger som tomater og paprika. Tåke i flatene og la frøene til å spire. Tiden vil variere avhengig av frøet. Holde lysene på i løpet av dagen og slå dem av om natten.

•  Hold spirene fuktig og transplantere dem til større potter når de har to par ekte blader. Kontrollere eventuelle insektplager med insekt såpe og gjødsle ved vanning i en utvanning av flytende tare eller fisk gjødsel brukt på frekvensen pakken retninger anbefale. Hold temperaturen på minst 60 grader Fahrenheit i drivhuset.

•  Fyll en sprayflaske med vann og spray for å øke luftfuktigheten rundt plantene. Dette er spesielt viktig for orkideer og tropiske planter. Tillate noen luftsirkulasjon i drivhuset ved å legge til en fan, cracking døren åpen, eller hvis din drivhus har dem, åpne paneler på taket. Plante behov er forskjellige og sesongmessige endringer må vurderes når du vokser inni. I løpet av våren og sommeren vil du ikke trenger å bruke varmeapparatet og lys.