Hovudside

Vanlige Mold Problemer med Tvinge Hyacinth pærer

by Walther

Vanlige Mold Problemer med Tvinge Hyacinth pærer

Tvinge pærer er en enkel måte å få et bredt utvalg av blomster i midten av vinteren. Hvis riktig temperatur er gitt, kan pærer starte blomstring innendørs mye tidligere enn det som er mulig naturlig utenfor. De enkleste pærer for å tvinge inkludere paperwhite Narcissus og amaryllis fordi de dona € ™ t ta lang tid å heie. Hyacinth pærer kan tvinges i spesiallagde tvinger vaser hvor vannet kommer bare til bunnen av pæren. Det tar bare fire uker for Hyacinth blomster til å blomstre.

Blå Mold


Blå mugg er forårsaket av Penicillium. Formen er mest sett på lagrede pærer og er ikke en veldig alvorlig problem med mindre det begynner å påvirke basalplaten. Den beste måten å håndtere det er å la pærene tørt på et godt ventilert sted før de er plantet. Det anbefales også å spraye Hyacinth lagerrom med en anbefalt soppdreper og å sørge for at det er god ventilasjon i området. I alvorlige angrep, pærer slår myk. Dersom basalplaten blir påvirket, pærer må kasseres.

Grå Mold


Grå mugg på Hyacinth pærer er resultatet av Botrytis cinerea. Formen oppstår vanligvis når pærer har begynt å vokse blader og blomster. Den tidligste tegn på angrep er misfarging av bladene. Later også begynne å krympe og råte, og er dekket med en merkbar lag av grå mugg. Som formen sprer, er blomstene også berørt. Den beste forebygging er å unngå å arbeide med planter i svært kalde temperaturer. De syke planter må kastes.

Hvit Mold


Hvit mugg er forårsaket av Ramularia vallisumbrosae. Formen ser ofte under varme og fuktige forhold. Tidligste symptomene inkluderer vann-gjennomvåt områder på kronbladene som begynner å visne og brun med alderen. Blomstene er de første som blir påvirket. Formen deretter sprer seg til løvverk og er preget av lys brune flekker i nærheten blad tips. Dette etterfølges av gule striper på bladene. Den beste forebygging metoden er å unngå over-vanning og for å gi god luftsirkulasjon til anlegget.