Hovudside

Hvordan Kill Water Boatman i bassenget

by Walther

Hvordan Kill Water Boatman i bassenget

Mens vann båtmann fører til mindre skade enn andre pool skadedyr - den ikke bite deg - det gjør din basseng til et sted du definitivt ikke ønsker å være. Vann båtførere lever av alger og rusk på bunnen av bassenget og samles rundt bassenget lys. Siden du ikke kan legge insektmiddel til svømmebasseng trygt, spyle ut skadedyr ved å fjerne deres mat, husly og miljø preferanse. Snu basseng i en båtmann-fri sone tar tid, og du vil ønske å gi oppfølging omsorg for å holde bassenget pest-free.

Bruksanvisning


•  Ring din pool vedlikehold selskap for en klorbehandling. Sjokkerende ditt basseng med klor sender disse skadedyr scrambling for dekselet. Hvis du har alvorlige basseng skadedyr, vil du sannsynligvis trenger flere klor sjokk å drepe alt vannet båtførere.

•  Scrub alger av sidene av bassenget ved hjelp av en stiv-stritter kratt pensel. Fukt børsten i vann, deretter skrubbe alger, re-fukte børsten så ofte som nødvendig. Dette fjerner deres mat kilde, slik at de vil sulte. Gjør dette rett etter et klorbehandling og når du ser alger i bassenget.

•  Skummet din bassenget daglig med en skimming nett for å fjerne vann båtførere og andre insekter. Siden vann båtførere trekkes til rusk og alger i bassenget, holde den ren vil shoo dem bort naturlig. Når du skumme levende vann bugs, plassere dem i en bøtte med vann og olje; dette drukner dem.

•  Påfør et algicid å kutte ned på store algeoppblomstring, etter produsentens anvisninger og doseringsanbefalinger basert på størrelsen på bassenget.